Tena lady ultra mini, 28 kom

Nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem. Nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem.
448796 3492

Ocene in mnenja

Opis

Predloge TENA Lady nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem. Razlikujejo se po stopnjah vpojnosti, zato si lahko izberemo tisto, ki nam najbolj ustreza. Posebna odlika predlog Tena Lady je vpojno jedro Odour ControlTM z nizko pH-vrednostjo, ki zavira rast bakterij in s tem preprečuje nastajanje neprijetnega vonja. Mnogo žensk za lajšanje inkontinenčih težav, predvsem lažjih, še vedno uporablja navadne ščitnike perila. Večina TENA lady izdelkov je posamezno pakirana v plastičnem ovitku, kar omogoča, da jih nosite s seboj higiensko in diskretno.
 
Zakaj je treba ob inkontinenčnih težavah izbrati pripomočke TENA Lady namesto običajnih ščitnikov perila in vložkov?
 
-zagotavljajo bolj suho površino
-zagotavljajo večjo varnost pred iztekanjem
-preprečujejo rast bakterij
-preprečujejo neprijeten vonj
-potrebnih je manj menjav

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Boraga, boreč Barago officinalis
V rastlini prisotne učinkovine (sluzi in čreslovine, saponini, flavonoidi) pomagajo proti vnetjem, poleg tega pa blago spodbujajo znojenje in izločanje seča. V zdravilstvu uporabljajo poparek (2 žlički sese- kljanega zelišča na skodelico, počakati 10 minut) proti revmatičnim težavam. Za podobne težave uporabljajo borago tudi v homeopatiji, poleg tega pa še proti depresijam. Borago cenijo kot začimbnico predvsem zaradi njenega finega, nekoliko na kumare spominjajočega vonja. Sveža ali globoka zamrznjena se lepo prilega k solatam in omletam ter jedem iz zelja, listi in graha in leče. Pri sušenju izgubi zelišče cvetovi skoraj ves vonj.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja