Teoxane RHA VCIP Serum rekonstrukcijski koncentrat z vitaminom C, 30 mL

Teoxane RHA VCIP Serum rekonstrukcijski koncentrat z vitaminom C vaši koži zagotovi optimalno navlaženost in se spopada z vidnimi znaki staranja. Teoxane RHA VCIP Serum rekonstrukcijski koncentrat z vitaminom C vaši koži zagotovi optimalno navlaženost in se spopada z vidnimi znaki staranja.
32801 32801
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Teoxane RHA VCIP Serum rekonstrukcijski koncentrat z vitaminom C vaši koži zagotovi optimalno navlaženost in se spopada z vidnimi znaki staranja.

Zakaj uporabiti rekonstrukcijski koncentrat z vitaminom C Teoxane RHA VCIP Serum?

  • ima visoko koncentracijo temeljne formule Teoxane
  • dodan ima vitamin C
  • deluje vlažilno

Delovanje Teoxane RHA VCIP Serum rekonstrukcijskega koncentrata z vitaminom C

Teoxane RHA VCIP Serum združuje kombinacijo hialuronske kisline ter vitamina C. Izjemna formulacija učinkuje predvsem na dehidrirano kožo, kožo brez čvrstosti in nastale fine linije ter gube.

In-vivo testi in samoocena uporabnikov po 28 dneh je pokazala, da rekonstrukcijski koncentrat z vitaminom C, kar pri 83% naredi kožo bolj čvrstro. 72% uporabnikov je samoocenilo, da je bil zaradi uporabe ten svetlejši, nastanek temnih lis pa je bil zmanjšan. Več kot 90% uporabnikov je po 28 dneh poročalo o kombinaciji učinka delovanja in prijetnega občutka pri uporabi.  

Uporaba rekonstrukcijskega koncentrat z vitaminom C

Zjutraj temeljito očistite kožo in nekaj kapljic seruma vmasirajte v obraz, vrat ter dekolte. Pustite, da se vpije preden nadaljujete z nadaljnjo nego obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Teoxane Teoxane
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja