Thalgo Ocea Sun, 30 kapsul

<strong>Thalgo Ocea Sun prehransko dopolnilo velja za kvaliteten naravni vir dobrega počutja in dobre volje.</strong> Thalgo Ocea Sun prehransko dopolnilo velja za kvaliteten naravni vir dobrega počutja in dobre volje.
918776 13233

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.Thalgo Ocea Sun prehransko dopolnilo velja za kvaliteten naravni vir dobrega počutja in dobre volje.

Thalgo Ocea Sun ponese sonce na vašo kožo, brez nepotrebnega izpostavljanja toksičnim UV žarkom. Da bi uživali v vseh prednostih sonca skozi vse leto uporabite Thalgo Ocea Sun koncentrat hranilnih snovi, bistvenih za kožo: 

• kombinacija različnih naravnih karotenoidnih komponent, pridobljenih iz alg in rastlin, za naraven zagorel videz kože

• močan kompleks antioksidantov - vitamin E, cink in selen - za pomoč pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Naravne antioksidativne rezerve kože so ojačane, da bi zaščitilikožno površino pred učinki sončnega obsevanja.

Da bi omili nastajanje gub in tanjšanje kože, ki so posledica izpostavljanja soncu in tako skozi celotno leto uživali prednosti sonca uporabite Thalgo Ocea Sun prehransko dopolnilo.

Uporaba prehranskega dopolnila Thalgo Ocea Sun

Odmerite in zaužijte po eno kapsulo dnevno v obdobju treh tednov pred morebitnim izpostavljanjem sončnim žarkom. Tako bo vaša koža pripravljena na obsevanje sonca, koža telesa pa bo bolje zaščitena.

V času izpostavljanja soncu prav tako nadaljujte z jemanjem prehranskega dopolnila - jemljite prav tako po eno kapsulo na dan. Z uživanjem prehranskega dopolnila z namenom ohranjanjem lepe polti  lahko nadaljujete tudi po sezoni sončeja in sicer za obdobje enega meseca.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Benigno hiperplazija prostate

PSA je tumorski označevalec (marker), ki jo tvorijo žlezne celice prostate. PSA žlezne celice v velikih količinah izločajo v semensko tekočino, pri bolezni prostate pa tudi v krvni obtok. Določitev vrednosti PSA v serumu enkrat letno se priporoča pri moških, starejših od 50 let. Povišana vrednost PSA poda sum na prisotnost raka prostate in zahteva dodatne diagnostične postopke.

Zdravnik vas bo po potrebi napotil tudi na ultrazvok sečil in prosta te. S to preiskavo bo predvsem ugotovil ali seč po končanem mokrenju zastaja v mehurju (rezidualni urin) in natančneje ocenil velikost vaše prostate.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja