Thalgo Self tanning samoporjavitvena krema, 150 mL

<strong>Thalgo Self tanning samoporjavitvena krema je primerna za vsakogar, ki želi imeti prijetno ter zapeljivo polt skozi vse leto.</strong> Thalgo Self tanning samoporjavitvena krema je primerna za vsakogar, ki želi imeti prijetno ter zapeljivo polt skozi vse leto.
919403 13133

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Self tanning samoporjavitvena krema je primerna za vsakogar, ki želi imeti prijetno ter zapeljivo polt skozi vse leto, ali preprosto želi okrepiti svoj ten z manjšo izpostavljenostjo soncu. Prekomerno izpostavljanje soncu je za kožo zelo nevarno.

Thalgo Self tanning samoporjavitvena gel-krema je primeren kozmetični tretma za vse tipe kože. Izdelek daje prijeten naraven videz prijetno zlate barve. Koža se zdi privlačnejša in zopet sijoča na izgled!

Uporabljamo jo lahko na predelu obraza in telesa. Pred uporabo priporočamo peeling.

Uporaba Thalgo Self tanning samoporjavitvene kreme

Nanašajte na način od spodaj navzgor in sicer po predelih komolcev, kolen...
Nanos ponovite čez 2-3 dni. Po uporabi skrbno umijte roke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Debelost

Kako poteka spremljanje bolnika z debelostjo?
Zdravljenje debelosti in čezmerne telesne teže je kompleksen in dolgotrajen proces. Če želi bolnik shujšati, mora biti motiviran, saj je motivacija in spodbuda za takega bolnika izrednega pomena. Priporočljivo je, da bolnik, ki se odloči shujšati (torej bistveno spremeniti način življenja), obišče svojega osebnega zdravnika, ki mora tudi odločati o farmakoterapiji debelosti. Zdravnik, ki takega bolnika zdravi, mora ob strokovnem delu ohranjati tudi bolnikovo pozitivno motivacijo, in to dolgoročno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja