The glucose, 3000 g

THE Glucose – gorivo za mišice!! THE Glucose – gorivo za mišice!!
2022-02-28 23,24 €
472620 8319

Ocene in mnenja

Opis

Glukoza spada med monosaharide in je najpomembnejši ogljikohidrat. Skozi tisočletja evolucije se je človeško telo ter večina živali in rastlin navadilo uporabljati ta enostavni ogljikohidrat kot primarni vir goriva za življenje. Čeprav obstaja veliko različnih virov ogljikovih hidratov, jih naše telo lahko uporabi šele, ko jih predela v molekule glukoze.
 
THE Glucose je vrhunski izdelek, ki telesu zagotavlja optimalen in najhitrejši vir energije. Njegova največja kvaliteta je, da ga telesu ni potrebno posebej prebavljati, ker izjemno hitro preide v kri in od tam v mišice ter vsa druga tkiva, ki potrebujejo glukozo za svoje delovanje.
 
THE Glucose – optimalno hranilo
 
THE Glucose – gorivo za mišice
 
Mišice najprej za gorivo porabijo glukozo, ki kroži po krvnem obtoku. Te pa je le približno 6 gramov, kar je dovolj komaj za 15 minut dela. Ko se te zaloge porabijo, se fizične zmožnosti precej zmanjšajo in telo le stežka funkcionira, kaj šele opravlja intenzivno aktivnost. Za optimalen trening mora vsak nujno poskrbeti, da ima konstantno dovolj visoko raven glukoze v krvi, pa naj gre za profesionalnega ali pa rekreativnega športnika, saj lahko to pomeni razliko med zmago ali porazom.
 
THE Glucose vaše mišice zasiči z energijo, ki jo nujno potrebujejo za 100 % intenzivnost in moč, kar omogoča najboljši trening in vrhunske rezultate.
 
Navodila za uporabo: Kot hiter vir energije zaužijte 5-40g izdelka, raztopljenega v manjši količini vode.
 
Za izdelavo izotoničnega napitka: Zmešajte 2 merici na 1l vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rettov sindrom

Odločitve s pomočjo zdravnika
Ozdravitev avtizma za zdaj ni mogoča.

V posameznih primerih je lahko smiselna medikamentozna dodatna terapija, ki se ravna glede na dodatne bolezni in tegobe, ki pestijo otroka oziroma odraslega. Sem sodi na primer posebno agresivno, hiperaktivno ali samopoškodbeno vedenje. Do 30 odstotkov vseh avtistov razvije (kot odrasli) epilepsijo, ki jo je vsekakor mogoče zdraviti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja