The whey isolate beljakovinski dodatek, 2000 g

Za izgradnjo novih mišičnih vlaken je nujen zadovoljiv vnos dodatnih beljakovin.
8184 8184

Ocene in mnenja

Opis

Mišice so sestavljene iz beljakovin. Za izgradnjo novih mišičnih vlaken je nujen zadovoljiv vnos dodatnih beljakovin. Brez le-teh se lahko na treningu razpočimo, pa ne bomo dobili niti grama mišične mase. Naporen trening mora obvezno spremljati povečan vnos aminokislin, osnovnih gradnikov beljakovin, da zagotovijo primerno obnovo in nastanek novega mišičnega tkiva. Da dosežemo maksimalne rezultate, pa morajo biti tudi beljakovine najvišje kvalitete.
 
THE Nutrition je ustvaril revolucionaren beljakovinski izdelek, ki vsebuje samo najboljši 100% sirotkin izolat. Znanstvene raziskave so potrdile, da ima ta vrhunski izdelek višjo biološko vrednost kot katerikoli drug vir beljakovin. To pomeni, da se aminokisline najhitreje vsrkajo v mišice.
 
Nedenaturirane sirotkine mikrofrakcije………………… Povečana sinteza beljakovin
 
THE Whey Isolate je produkt najnovejšega postopka obdelave sirotke - mikrofiltracije pri nizkih temperaturah, ki ne poškoduje zelo pomembnih in občutljivih mikrofrakcij.
 
Vrhunski aminokislinski profil - prednost
 
THE Whey Isolate ima optimalno razmerje in celoten spekter aminokislin, s čimer zagotovi hitro in učinkovito absorpcijo v mišice.
 
Velike količine BCAA (razvejanih aminokislin)…..Povečana mišična energija in moč.
 
THE Whey Isolate vsebuje ogromne količine BCAA (kar 18630 mg), še posebno levcina (9720 mg). Ne vsebuje laktoze, maščob in holesterola……. Nizko- kaloričen, lahko prebavljiv
 
THE Whey Isolate vsebuje le čisti sirotkin izolat in je popolnoma brez laktoze in maščob, ki se odstranijo skozi natančen proces mikrofiltracije. Zato je izdelek zelo lahek za želodec. Zelo primeren je tudi za diabetike, ki morajo paziti na vnos enostavnih sladkorjev (laktoze) ker jim le - ta prehitro dvigne nivo sladkorja v krvi. Tudi ljudje, ki nimajo tolerance na laktozo, ta izdelek lahko brez težav prebavijo.           
 
Poleg tega pa je THE Whe Isolate odličen za posameznike na nizko - kaloričnih dietah, ker ima izredno nizek glikemični indeks (GI).
 
THE Whey Isolate zaradi nizkih temperature pri postopku mikrofiltracije ohrani mikrofrakcije popolnoma nepoškodovane. Imunoglobulini, alfa laktalbumin, beta laktoglobulin, laktoferin, serum albumin, glicomacropeptidi, ki so drugače naravno prisotni le v mleku in kolostrumu na ta način optimalno koristijo telesu, saj vsebujejo velike količine zelo pomembne snovi - glutationa.
 
Navodila za uporabo:
Zmešajte en odmerek skupaj z 2 dcl vode po vadbi. Za najboljše rezultate: Zmešajte en odmerek po vadbi ter 1 odmerek zjutraj v 30 minutah po bujenju.

Priloge

Sestavine

Prehranske vrednosti

Neto količina: 2000g
Odmerek: 1 merica (30g)0

  Na odmerek

Energijska vrednost 113kcal

Beljakovine 26,4g

Ogljikovi hidrati 1g

Maščobe 0,1g

Magnezij 15mg

Kalcij 135mg

Kalij 120mg

Fosfor 66mg

Natrij 60mg

   

Aminokislinski profil na 100g  

L-Alanin 3870mg

L-Arginin 1890mg

L-Asparaginska kislina 9090mg

L-Cistin 2430mg

L-Glutamska kislina 13500mg

L-Glicin 1350mg

L-Histidin 1800mg

L-Izolevcin 4410mg

L-Levcin 9720mg

L-Lizin 9090mg

L-Metionin 1890mg

L-Fenilalanin 2880mg

L-Prolin 3600mg

L-Serin 2250mg

L-Treonin 3600mg

L-Triptofan 2250mg

L-Tirozin 2880mg

L-Valin 4500mg

Sestavine:
Mikrofiltriran sirotkin izolat, aroma, umetno sladilo: sukraloza. THE Whey Isolate Natural ne vsebuje sladil in dodanih barvil.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak sečnega mehurja

Odločitve s pomočjo zdravnika
Inkontinenca po odstranitvi sečnega mehurja.

Po odstranitvi sečnega mehurja se lahko iz dela črevesa izdela umeten mehur, ki se prazni skozi odprtino v trebušni steni navzven v plastično vrečko. Pod obleko ta vrečka (urostoma) ni opazna. Če se lahko uporabi spodnji del sečnice, se je pogosto mogoče ogniti inkontinenci. Pri drugih operacijskih tehnikah se sečevod napelje vdanko.

Če ni bila potrebna obsežna operacija, je mogoče nehoteno uhajanje urina izboljšati s pomočjo vaj za medenično dno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov