Theodent 300 luksuzna zobna pasta za remineralizacijo sklenine, 96.4 g

Theodent 300, luksuzna belilna zobna pasta z visoko vsebnostjo Rennou za remineralizacijo sklenine z okusom mete, brez fluorida. Theodent 300, luksuzna belilna zobna pasta z visoko vsebnostjo Rennou za remineralizacijo sklenine z okusom mete, brez fluorida.
12791 12791
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Theodent 300 - najdražja, luksuzna zobna pasta na svetu

Theodent 300, luksuzna belilna zobna pasta z visoko vsebnostjo Rennou za remineralizacijo sklenine z okusom mete, brez fluorida.

Visoka koncentracija patentirane mešanice Rennou v zobni pasti Theodent 300, bo poskrbela za obnovitev in remineralizacijo zobne sklenine. Ta bo z redno uporabo postala močna, gladka in sijoča.

Zobna pasta Theodent 300 s patentirano Rennou mešanico teobromina, kalcijevega acetata in natrijevega hidrogen fosfata, sklenino krepi, jo obnavlja in pomaga pri zaustavitvi začetnega razvoja kariesa. Zobna pasta ne vsebuje fluoridov, sulfatov, parabenov in konzervansov.

Zobna pasta Theodent 300 ima osvežujoč okus mete in je primerna za vsakodnevno uporabo vseh družinskih članov starejših od treh let. Zobna pasta je primerna tudi za vegane.

Zobna pasta Theodent 300 bo vašim zobem v največji meri povrnila naravno belino.
Da bi dosegli optimalni rezultat ni potrebno prekomerno doziranje zobne paste. Za optimalno doziranje je narejena ozka odprtina na tubi.

Lastnosti in prednosti zobne paste

  • Brez fluora in brez SLS (Natrijev lavril sulfat)
  • Rennou (aktivna sestavina zdravila Theodent) deluje tako, da proizvede posamezne kristale v svoji zobni sklenini. Ti novi kristali so štirikrat večji in močnejši od tistih, ki jih najdemo v običajni sklenini
  • Netoksičen proizvod / varno pri požiranju
  • Varno za otroke
  • Okus je nežen in osvežilen ter ne iriitira občutljivega ustnega tkiva kot večina komercialnih zobnih past na trgu
  • Idealno za tiste, ki imajo občutljivo ustno votlino

Uporaba luksuzne zobne paste Theodent 300

Odrasli in otroci, starejši od 2 let: zobe čistite s pomočjo te onovativne zobne paste po samem obroku oziroma 2 krat dnevno. 

Da bi bil efekt čiščenja kar se da največji, temeljito očistite zobno sklenino vsaj 1 krat, nakar še posebej skrite kotičke zbob dobro izperite. 

Po izpiranju dodobra očistite zobno sklenino s svežim odmerkom Theodent 300 zobne paste. Odvečno peno izpljunite iz ust. 

Posebnost: zobne paste ni potrebno izpljuniti, saj človeku ne škodi, četudi ji pogoltnete. 

Sestavine INCI

water, hydrated silica, sorbitol, xylitol, glycerin, sodium lauroly sarcocinate, xanthan gum, titanium dioxide, citric acid, mentha viridis leaf oil, sodium benzoate, stevioside, sodium bicarbonate, vanilla planifolia extract, calcium acetate, disodium phosphate, theobromine, limonene.

Prevedeno:

Rennou (teobromin, kalcijev acetat in natrijev hidrogenfosfat)

Neaktivne sestavine: Prečiščena voda, hidrirani silicijev dioksid, sorbitol, ksilitol, glicerin, natrijev lauroil sarkozinkat, ksantanov gum, titanov oksid, citronska kislina, olje peperminte, natrijev benzoat, ekstrakt stevije, natrijev bikarbonat in ekstrakt vanilije brez sladkorja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Stik s seboj in stik z okoljem pojmuje Gestalt kot osrednje človekovo dogajanje in mu prav zato posveča posebno pozornost. V skladu z načeli eksistencializma pojmuje človekovo bivanje kot dogajanje, ki ga opredeljuje odnos stik - odmik in predstavlja nenehno nihanje med obema. Nekateri psihoterapevti pravijo, da je Gestalt terapija miselne zbranosti (koncentracije), terapija tukaj in zdaj, eksistencialna analiza, integrativna terapija itd., a je v svojem bistvu terapija stika oz. terapija kontakta, kot jo označujejo strokovnjaki.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Theodent Theodent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov