Tissubase, 30 tablet

Prehransko dopolnilo Tissubase je prehransko dopolnilo oplemeniteno z argininom, glutaminom, glukozaminom, metioninom, metulsulfonilmetan (MSM), vitamini (A, C, E, B6, B12, folna kislina) in minerali (cink, baker, selen, železo) ter suhim izvlečkom granatnega jabolka. Prehransko dopolnilo Tissubase je prehransko dopolnilo oplemeniteno z argininom, glutaminom, glukozaminom, metioninom, metulsulfonilmetan (MSM), vitamini (A, C, E, B6, B12, folna kislina) in minerali (cink, baker, selen, železo) ter suhim izvlečkom granatnega jabolka.
2022-02-28 28,25 €
21724 21724

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo Tissubase je prehransko dopolnilo oplemeniteno z argininom, glutaminom, glukozaminom, metioninom, metulsulfonilmetan (MSM), vitamini (A, C, E, B6, B12, folna kislina) in minerali (cink, baker, selen, železo) ter suhim izvlečkom granatnega jabolka.

Dopolnjuje vnos hranilnih snovi v organizem v primeru premajhnega vnosa teh snovi s prehrano ali v primeru povečane potrebe.

Pomembne sestavine

Arginin: osnovni substrat v ciklu sečnine. Je predhodnik dušikovega oksida (NO).

Metilsulfonilmetan (MSM): je vir organskega žvepla, žvepla v njegovi naravni obliki, kot se nahaja na primer v sadju. Žveplo je glavna sestavina glikozaminoglikanov in drugih bistvenih sestavin hrustančnega tkiva

Vitamin A: (in beta-karoten, njegov prekurzor) ima pomembno vlogo pri konsistenci sluznic.

Vitamin E: antioksidant in odstranjevalec prostih radikalov, deluje sinergistično z vitaminom C.

Vitamin B12 in folna kislina: sta dva vitamina, ki ju najpogosteje primanjkuje v starejši populaciji in predvsem njihovo primanjkljaj predstavlja dejavnik tveganja za razvoj razjed.

Vitamin C: ima ključno vlogo pri številnih osnovnih procesih.

Uporaba Tissubase prehranskega dodatka

Odmerite po 3 tablete na dan z zadostno količino vode, najbolje po obrokih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanitpharma Sanitpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja