Trigopax pomirjevalna in zaščitna nega kože, 30 mL

<strong>Trigopax pomirjevalna in zaščitna nega kože je kozmetična krema, ki je namenjena zaščiti in blažilni negi kože. <br></strong> Trigopax pomirjevalna in zaščitna nega kože je kozmetična krema, ki je namenjena zaščiti in blažilni negi kože.
8948 8948

Ocene in mnenja

Opis

Trigopax pomirjevalna in zaščitna nega kože je kozmetična krema, ki je namenjena zaščiti in blažilni negi kože.

Primernost kreme:

- za kožo, ki je iritirana
- za kožo, ki se drgne
- za enostavno drsenje
- za regenerativno vlogo

Krema ne vsebuje konzervansov, barvil, ojačevalcev in podobnih sestavin.

Trigopax pomirjevalna in zaščitna neganeguje ter izredno dobro uravnava vse neprijetnosti na površini kože obrazain drugod po telesu. Bakterijska in glivična flora na površini kože v primeru, da se ta razbohoti pospešuje nadalje neravnovesje kože, zato je delovanje tega kozmetičnega proizvoda namenjeno uravnavanju dermalne flore.

Koža se lahko tekom najrazličnejših aktivnosti tudi obrabi ali obdrgne - posledično pa to lahko privede do hujših težav in bolečine na površini predelov, ki so prekomerno poškodovani. V takšnih primerih koža potrebuje specifično nego, ki jo lahko s preparatom Trigopax enostavno dosežemo.

Trigopax kremo uporabite s pridom na predelih, kjer se koža drgne oziroma na predelih kjer se na koži pojavlja neprijeten ekcem.

Koža se zaradi intenzivne nege odlično odziva na Trigopax tretma, saj rešuje vse naštete primere in težave. Da je drsenje kože enostavnejše koža vsebuje zelo drsljiv tapiokin škrob.

Uporaba kozmetične kreme Trigopax

Izdelek nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza. Izdelek se nanaša od 1 krat pa do dva krat na dan na osušeno kožo obraza. Kremo vtrite na želeni predel s koncem prstnih blazinic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Materino znamenje

Kakšen je potek razvoja materinega znamenja?
Materino znamenje najprej nastane na meji med kožo in podkožjem in se kaže kot manjša pigmentirana izboklina nad površjem kože. Sčasoma njegove celice zrastejo globlje v podkožje, kar povzroči opazen dvig materinega znamenja nad površje kože. V končni fazi se znamenje nekoliko razbarva, postane svetlejše, se zmanjša ali pa celo popolnoma izgine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja