Tubifast elastično viskozno cevasti povoj

Tubifast elastično viskozno cevasti povoj je inovativni 2 smerno raztegljiv Mölnlycke HealthCare povoj, ki je idealen za fiksiranje in prekrivanje kože katerega koli dela telesa.
16514 16514

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Tubifast elastično viskozno cevasti povoj je inovativni 2 smerno raztegljiv Mölnlycke HealthCare povoj, ki je idealen za fiksiranje in prekrivanje kože katerega koli dela telesa.

Tubifast z dvosmerno stretch tehnologijo je na voljo v petih širinah in je zasnovan tako, da se prilega vsem okončinam, ne glede na velikost ali obliko. Vsaka velikost elastičnega povoja je označena z barvno kodirano linijo, pleteno v povoj.

Lahka elastičnost povoja Tubifast omogoča bolnikom popolno svobodo gibanja. Lahka, odprta tkanina omogoča kroženje zraka, kar pripomore ter preprečuje, da se rana ne zmacerira.

Hitra in enostavna uporaba Tubifast povoja

Povoj je potrebno razrezati glede na dolžino, ki jo potrebujete.

Izdelek je še kako primeren za pričvrstitev neadherentnih oblog, ki potrebujejo sekundarno oblogo.

Tubifast 2 Way Stretch cevasti povoj je pakiran v posameznem pakiranju. 

Področja uporabe povoja

Zaradi svoje cevne strukture je Tubifast s svojo dvosmerno tehnologijo še posebej primeren za pričvrščevanje oblog predvsem na zahtevnih področjih. Povoj lahko s pridom uporabijo tudi osebe, ki imajo amputirano roko ali nogo.

Za pričvrstitev povoja niso potrebni nobeni zatiči ali trakovi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Glina za uživanje v času nosečnosti

Vprašanje:Lepo pozdravljeni! Jeseni sem imela eno kuro z glino za uživanje od patra Ašiča. Sedaj pa bi kuro rada ponovila. Sem pa v 4. mesecu nosečnosti. Zanima me če je to v nosečnosti sploh varno piti,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Čeprav je inkontinenca pri ženskah veliko pogostejša kot pri moških, pa po 80. letu ta razlika med spoloma izgine. Urinama inkontinenca ni samo mučna, lahko vpliva na vso kakovost življenja in povzroči, da se odrečete dejavnostim in prijateljem, ki jih imate radi, ter vam celo spremeni način, kako razmišljate o sebi.

Toda uhajanje urina in nenadna močna potreba, da urinirate, niso stanja, s katerimi bi morali živeti preprosto zato, ker postajate starejši. Obstajajo odlična medicinska sredstva in splošni življenjski ukrepi proti inkontinenci. Prvi korak pa je,
da priznate, da imate težavo in da jo zaupate svojemu zdravniku. Skupaj morata ugotoviti, katero vrsto inkontinence imate. Obstajajo tri glavne oblike: urgentna, stresna in prelivna - vendar imate lahko več kot eno vrsto naenkrat; to se imenuje mešana inkontinenca.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Argiletz Argiletz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov