Tussiflux peroralna suspenzija za odrasle, 200 mL
Tussiflux peroralna suspenzija za odrasle, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Tussiflux peroralna suspenzija za odrasle, 200 mL

Proizvajalec: Sanofarm
Tussiflux peroralna suspenzija za odrasle deluje s trojnim delovanjem proti suhem in produktivnem kašlju.
Cena: 12,79 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabegrlo
Vsebujenaravne sestavine
Težavasuh kašelj, kašelj
Tip izdelkasuspenzija, Medicinski pripomoček

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Tussiflux peroralna suspenzija za odrasle deluje s trojnim delovanjem proti suhem in produktivnem kašlju.

Lastnosti suspenzije

  • za odrasle
  • trojno učinkovanje
  • z naravnimi učinkovinami
  • brez glutena ter laktoze

Delovanje Tussiflux peroralne suspenzije za odrasle

Težave s kašljem, ali je suh ali produktiven, so lahko izredno neprijetne in povzročajo splošno oslabelost. Kašelj se sicer redko pojavi samostojno brez ostalih težav, saj nas najpogosteje doleti v hladnejših mesecih ko zbolimo.

Tussiflux peroralna suspenzija za odrasle ima kar trojno delovanje, da se brez težav spopade s suhim ali produktivnim kašljem in vam tako olajša okrevanje.

Adhezija na sluznico zgornjih dihalnih poti omeji stik sluznice z dražljivimi snovmi iz okolja. Tako se pomembno zmanjša stimulacija receptorjev za kašelj in s tem je tveganje za nadaljevanje suhega ali produktivnega kašlja izredno manjše. Ta suspenzija pa spodbuja tudi obnovo dihalnih poti in hkrati še lajša neprijeten občutek razdraženosti. Ob tem pa spodbuja tudi redčenje sluzi, kar pomembno olajša izkašljevanje.

Za tako dobre učinke poskrbi posebna kombinacija naravnih učinkovin. Dodana grindelija ima spazmolitične, antiastmatične ter izkašljevalne lasnosti. Dodan islandski lišaj s svojimi sluzmi deluje pomirjujočo na vašo sluznico v ustih in tudi v žrelu. Tako blaži kašelj. Deluje pa tudi antibiotično s svojimi kislinami, s čimer pospešuje celjenje ran na sluznici.

Dodan trpotec vsebuje veliko taninov in tako deluje kot adstringens. Zaradi vsebnosti sluzi pa blažilno vpliva na vnetja in izboljša izločanje sluzi ter izkašljevanje. V prehranskem dopolnilu je tudi propolis, ki velja za naravni antibiotik. Hkrati pa gre tudi za sestavino, ki se učinkovito bori proti kašlju. Eterično olje evkaliptusa pa deluje antiseptično in pomaga sprostiti dihalne poti.

Sestavine

Demineralized water · Fructose · Wildflower honey · Orange juice · Dry extract of Grindelia flowering tops (Grindelia robusta, maltodextrin) · Dry extract of Helichrysum aerial parts (Helychrysum stoechas, maltodextrin) · Glyceric extract of Propolis (Propolis) · Dry extract Propolis (Propolis, maltodextrin), xanthan gum · Dry extract of Malva leaves (Malva sylvestris, maltodextrin) · Dry extract of Icelandic lichen thallus (Cetraria islandica, maltodextrin) · Dry extract of Plantain leaves (Plantago lanceolata, maltrodestrina) · Preservative: potassium sorbate E202 · Acidifier: citric acid E330 · Essential oil of Thyme flowers and leaves (Thymus vulgaris) · Essential oil of Pine leaves (Pinus sylvestris) · Essential oil of Eucalyptus leaves (Eucalyptus globulus).

Uživanje peroralne suspenzije

Svetujemo, da 1 merico oziroma 15 mL suspenzije, zaužijete dva do trikrat na dan. Ne uživajte ob obrokih.

Pred uporabo embalažo dobro pretresite. Suspenzijo lahko tudi razredčite v mlačni tekočini.

Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 3 mesecih. Priporoča se uporaba samo 30 dni.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabegrlo
Vsebujenaravne sestavine
Težavasuh kašelj, kašelj
Tip izdelkasuspenzija, Medicinski pripomoček

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.