Uriage Bariesun mineralni stik z ZF 50+, 8 g

Uriage Bariesun mineralni stik je precizni stick z visokim zaščitnim fakteorjem 50+, namenjen za tretma občutljivih področij kože, kjer je potrebna redna UV zaščita kože. Uriage Bariesun mineralni stik je precizni stick z visokim zaščitnim fakteorjem 50+, namenjen za tretma občutljivih področij kože, kjer je potrebna redna UV zaščita kože.
937169 6507

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Bariesun mineralni stik  je precizni stick z visokim zaščitnim fakteorjem 50+, namenjen za tretma občutljivih področij kože, kjer je potrebna redna UV zaščita kože.

Izdelek je tako priročen, da ga je moč pospraviti v vsako še tako majhno torbico, zato je še kako primeren za na potovanja.

Prednosti Uriage Bariesun mineralnega stika

  • intenzivno zaščiti pred UV žarki
  • široka UVA in UVB zaščita
  • zagotavlja široko fotostabilnost
  • hipoalergena formula
  • ne maši por, deluje nekomadogeno
  • 100 % mineralnih filtrov
  • brez posebnih vonjav
  • hipoalergena formula

Uporaba preciznega nanašalca Uriage

Pred samim izpostavljanjem kože temeljito zaščitite vse predele, še posebej materina znamenja in druge kožne znake, ki jih je potrebno zaščititi.

Kozmetični izdelek redno ponovno nanašajte, še posebej po plavanju, potenju in brisanju z brisačo, da ohranite maksimalno zaščito. Nezadostna količina sredstva zmanjša učinek  same zaščite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Pogoste zmote
Razgibavanje ščiti pred športnimi poškodbami:

Skozi desetletja je veljalo, da zadostuje samo obsežno razgibavanje, da se mišice pripravijo na prihajajoče obremenitve in da se tveganje za poškodbe zmanjša. Leta 2004 je bila predstavljena raziskava ameriškega Centra za preprečevanje bolezni (CDC), v kateri so združili in analizirali vse od leta 1946 na to temo objavljene raziskave. Dokazali so, da ogrevanje pred vadbo dokazljivo ne zmanjšuje nevarnosti za poškodbe.

Raztegovanje tudi proti bolečim mišicam ni učinkovito. Nežno ogrevanje pred vadbo in postopno prenehanje vadbe spremljata športno dejavnost kot edina smiselna ukrepa.

PO vadbi je razgibavanje po mnenju veliko strokovnjakov še vedno smiselno. Raztegnjene mišice so boljše prekrvavljene, postanejo bolj gladke in se hitreje obnavljajo, z rednim razgibavanjem pa se ohranjata tudi elastičnost vezi in gibljivost sklepov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov