Uriage Eau Thermale balzam za telo, 200 mL

Uriage Eau Thermale balzam za telo je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelj je intenzivno vlaženje kože telesa. Uriage Eau Thermale balzam za telo je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelj je intenzivno vlaženje kože telesa.
24278 24278

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Eau Thermale balzam za telo je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelj je intenzivno vlaženje kože telesa. Izdelek je primeren za kožo, ki je dehidrirana ter ji kronično primankuje vlažnosti. Kozmetični balzam vsebuje predvsem Uriage termalno vodo, vsebuje pa tudi druge skrbno izbrane plemenite sestavine

Izdelek vsebuje patentirano komponento - tako imenovani Hydro termalni kompleks, ki vsebuje sledeč nabor sestavin: Uriage termalna voda, ki skrbi za intenzivno navlaženostk ože telesa in hialuronska kislina, katere vloga je zadrževanje vlage v sami strukturi kože telesa.

Ekstrakt črne brusnice - je izvleček, ki je obogaten z bioflavonoidnimi komponentami. Bioflavonoidi so poznane sestavine kozmetičnih izdelkov, saj imajo izrazit antioksidativen efekt pomlajevanja.

Prednosti Uriage Eau Thermale balzama za telo

  • spodbuja elastičnost tkiva ter pospešuje vlaženje kože
  • prijeten vonj, brez umetnih dišav
  • deluje hipoalergeno, dermatološko testiran izdelek
  • hitro vpijanje, ne pušča sledi

Uporaba Uriage Eau Thermale balzama za telo

Balzam uporabite po rednem prhanju telesa, saj je ob toplemu razvajanju koža pripravljena na privzem aktivnih komponent vlažilnega balzama. Formlacija balzama je primerna predvsem za suh ter tudi normalen tip kože telesa. Občutek vlaženja tako ostaja še tekom celotnega dne.

O liniji Uriage Eau Thermale

Linija Uriage Eau thermale vsebuje enoo najpomembnejših setavin, brez katere koža ne more funkcionirati. Vsebuje tako imenovan „H20 vodni obliž“, ki obnavljapovršino kože, kamor izdelek tudi nanesemo. Kozmetični izdelki Uriage Eau so izredno vlažilni ob enem pa regenerirajo samo stabilnost kožne lipidne bariere.

Vodni obliž, ki ga kreira prav vsak izmed izdelkov Uriage Eau kot depo sprošča vlažilne komponente v notranjost kože obraza, kadar je to za kožo tudi potrebno. Celotna linija je osnovana na Uriage termalni vodi, ki obnavlja kožno bariero.

Glavna sestavina:

Hialuronska kislina, ki jo poznamo kot magnet za vodo, molekula se ponavadi nahaja tudi v notranjosti kože, vendar se količina te z leti sunkovito zmanjšuje. Potrebno je nadomeščanje z uporabo kvalitetnih vlažilnih kozmetičnih pripomočkov kot je linija Uriage Eau Thermale.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov