Uriage Eau Thermale Rich bogata krema, 40 mL

Uriage Eau Thermale Rich bogata krema je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine, ki je dehidrirana ter ji kronično primankuje vlažnosti. Uriage Eau Thermale Rich bogata krema je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine, ki je dehidrirana ter ji kronično primankuje vlažnosti.
914886 18198

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Eau Thermale Rich bogata krema je inovativen kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine, ki je dehidrirana ter ji kronično primankuje vlažnosti. Da bi ukrotili še najbolj težavno kožo obraza so laboratoriji Uriage razvili Rich formulacijo, ki je še posebej bogata. Obogatena je s karitejevim maslom, ki zaščiti epidermalno plast kože pred izhlapevanjem vlage.

Uriage Eau Thermale Rich krema je primerna za redno in aktivno hidracijo kože obraza. Le ustrezno navlažena koža je sproščena koža in kot taka nudi ustrezno zaščito pred zunanjimi dejavniki, je nežna ter negovana. Formula je obogatena z močnimi vlažilnimi sestavinami, ki obnovijo izsušeno kožo. Koža obraza je po nanosu kreme ponovno mehka in sijoča.

Izdelek vsebuje patentirano komponento Aquaxyl - le-ta obnavlja celično strukturo kožne površine, obnavlja medcelične povezave ter posledično izboljšuje hidracijo z vodnimi molekulami.

Uporaba Uriage Eau Thermale Rich kreme

Kremo uporabite zjutraj in/ali zvečer po rednem čiščenju površine kože, saj je le na ta način koža pripravljena na privzem aktivnih komponent katere koli kozmetike. Krema je primerna predvsem za suh do zelo suh tip kože obraza. Občutek vlaženja tako ostaja še tekom celotnega dne.

O liniji Uriage Eau Thermale

Linija Uriage Eau thermale vsebuje enoo najpomembnejših setavin, brez katere koža ne more funkcionirati. Vsebuje tako imenovan „H20 vodni obliž“, ki obnavljapovršino kože, kamor izdelek tudi nanesemo. Kozmetični izdelki Uriage Eau so izredno vlažilni ob enem pa regenerirajo samo stabilnost kožne lipidne bariere.

Vodni obliž, ki ga kreira prav vsak izmed izdelkov Uriage Eau kot depo sprošča vlažilne komponente v notranjost kože obraza, kadar je to za kožo tudi potrebno. Celotna linija je osnovana na Uriage termalni vodi, ki obnavlja kožno bariero.

Glavna sestavina:

Hialuronska kislina, ki jo poznamo kot magnet za vodo, molekula se ponavadi nahaja tudi v notranjosti kože, vendar se količina te z leti sunkovito zmanjšuje. Potrebno je nadomeščanje z uporabo kvalitetnih vlažilnih kozmetičnih pripomočkov kot je linija Uriage Eau Thermale.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

Nekatere ženske nimajo znakov okužhe, okužbo odkrijejo naključno. Sicer se lahko bolezen pokaže z:

• gostim, rumenim, penastim, smrderim izcedkom iz nožnice,

• bolečim vnetjem nožnice,

• srbenjem in bolečinami v zunanjem spolovilu,

• pekočimi bolečinami pri odvajanju seča,

• neprijetnim občutkom med spolnimi odnosi.

Tudi pri moških okužba lahko poteka brez simptomov, lahko pa se pojavi:

• neprijeten občutek pri odvajanju seča,

• izcedek iz penisa.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja