Uriage Eau Thermale serum, 30 mL

Eau thermale serum je kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine ki je dehidrirana ter ji primankuje vlažnosti. Eau thermale serum je kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine ki je dehidrirana ter ji primankuje vlažnosti.
919837 1315

Ocene in mnenja

Opis

Eau thermale serum je kozmetični proizod iz linije Eau Uriage, katere temelji je intenzivno vlaženje kožne površine ki je dehidrirana ter ji primankuje vlažnosti.

Uriage Eau Thermale serum je primeren za redno in aktivno hidracijo kože obraza, predelov vratu in tudi dekolteja. Le navlažena koža je sproščena koža in kot taka nudi ustrezno zaščito pred zunanjimi dejavniki, je nežna ter negovana. Formula je obogatena z močnimi vlažilnimi sestavinami, ki obnovijo izsušeno kožo. Koža obraza je po nanosu kreme ponovno mehka in sijoča.

Uporaba Eau thermale seruma

Serum uporabite zjutraj in/ali zvečer po rednem čiščenju površine kože, saj je le na ta način koža pripravljena na privzem aktivnih komponent katere koli kozmetike. Primerno za obraz, vrat in dekolte.

O liniji Uriage Eau Thermale

Linija Uriage Eau thermale vsebuje enoo najpomembnejših setavin, brez katere koža ne more funkcionirati. Vsebuje tako imenovan „H20 vodni obliž“, ki obnavljapovršino kože, kamor izdelek tudi nanesemo. Kozmetični izdelki Uriage Eau so izredno vlažilni ob enem pa regenerirajo samo stabilnost kožne lipidne bariere.

Vodni obliž, ki ga kreira prav vsak izmed izdelkov Uriage Eau kot depo sprošča vlažilne komponente v notranjost kože obraza, kadar je to za kožo tudi potrebno. Celotna linija je osnovana na Uriage termalni vodi, ki obnavlja kožno bariero.

Glavna sestavina:

Hialuronska kislina, ki jo poznamo kot magnet za vodo, molekula se ponavadi nahaja tudi v notranjosti kože, vendar se količina te z leti sunkovito zmanjšuje. Potrebno je nadomeščanje z uporabo kvalitetnih vlažilnih kozmetičnih pripomočkov kot je linija Uriage Eau Thermale.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Moške težave v spolnosti

Najpogostejša težava moških v spolnosti so težave, kako dobiti erekcijo in jo zadržati med spolnim odnosom. Meje med tem, ali so erektilne težave v običajnih mejah ali kažejo na bolezen, so pogosto zabrisane.

Moški pa lahko tudi z »normalno« erekcijo trpijo za pomanjkanjem veselja do spolnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja