Uriage hyseac bi stick za mozoljčke, 3 mL

Stik za sušenje in prekrivanje nepravilnosti. Stik za sušenje in prekrivanje nepravilnosti.
464325 18330

Ocene in mnenja

Opis

Stik za sušenje in prekrivanje nepravilnosti.

1. losjon* vsebuje aktivne sestavine (a in b hidroksi - kisline in Termalna voda Uriage), ki suši mozoljčke.
2. stik za prekrivanje nepravilnosti.
* izogibajte se kontaktu z očmi

Uporaba:

Nanesite losjon direktno na nepravilnosti in pustite, da se posuši. Nato prekrijte nepravilnosti s stikom za prekrivanje. Postopek ponovite 4x/dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ JO POVZROČA?

Poznamo veliko razlogov za popo rodno depresijo. Na njen razvoj močno vplivajo materina osebnost, življenjske razmere in otrokovo vedenje.

Kako premagamo poporodno depresijo?

Če ste potrti, si lahko pomagate na več načinov.

Verjemite, da bo bolje. Prepričajte se, da boste depresijo premagali, ne glede na to, kako dolgo bo trajalo.

Zaužijte več kalija. Hudo izčrpanost, ki se lahko pojavi po porodu, včasih še poslabša prenizka raven kalija v telesu. Priporočamo uživanje živil z veliko vsebnostjo te rudnine, na primer banan ali paradižnika.

Čim več počivajte. Utrujenost vsekakor stopnjuje depresijo in vam preprečuje, da bi se postavili na noge. Čez dan poskusite večkrat zadremati. Če je le mogoče, naj vam kdo pomaga pri nočnem hranjenju dojenčka. Pazite na prehrano. Pojejte veliko sadja in surove zelenjave, izogibajte pa se čokoladi, bonbonom in piškotom. Zaužijte več manjših obrokov na dan. Tudi omejevaine diete niso priporočljive.

Privoščite si malce nenaporne telesne dejavnosti. Odpočijte se od čemenja doma in posvečanja otroku. Kratek sprehod na svežem zraku vas bo spravil k sebi. Izogibajte se večjim spremembam, kot so nova služba, selitev ali obnavljanje doma. Ne skrbite zaradi bolečin, ki so po porodu povsem običajne, še posebej, če ste depresivni. Vzemite jih v zakup; skoraj zagotovo bodo izzvenele, ko si boste nehali beliti glavo z njimi.

Prizanašajte si. Ne silite se početi stvari, ki jih ne želite početi in ki bi vas lahko razburile. Ne očitaite si, ker doma niste postorili čisto vsega. Osredotočite se na manjše, nezahtevne naloge in se nagradite, ko jih opravite.

Govorite o svojih občutjih. Ne zapirajte se vase, to stvari le še poslabša. Drugim, predvsem svojemu partnerju, povejte, kaj vas teži.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja