Uriage Xemose emolientna krema, 400 mL

<strong>Uriage Xemose emolientna krema je sedaj na volju v priročnem akcijskem pakiranju in sicer z gratis negovalnim sindetom. </strong> Uriage Xemose emolientna krema je sedaj na volju v priročnem akcijskem pakiranju in sicer z gratis negovalnim sindetom.
475874 3389

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Xemose emolientna krema je sedaj na volju v priročnem akcijskem pakiranju in sicer z gratis negovalnim sindetom.

Uriage Xemose emolientna krema je namenjena univerzalni emolientni negi izjemno suhe kože obraza in/ali telesa. Še posebej je tretma primeren za negovanje dermatitisev vseh vrst, s pridom se ga uporablja na koži, ki je obolela za atopičnim dermatitisom.

Obnavlja epidermis: vlaži in pomirja razdraženost.  Glavne sestavine: Uriage termalna voda, Cerasterol-2F, karitejevo maslo.

Uporaba Uriage Xemose emolientne kreme

Uporaba xemose kreme je lahko vsakodnevna.
Kremo nanesite tako, nanesete kremo na kožo, ki naj bo predhodno ustrezno negovana ter očiščena vseh nečistoč. Če se pojavljajo dermatitisi potem kremo uporabljajte redno.

Xemose nežni čistilni sindet - lastnosti

Čistilni kremni gel je primeren za vsakodnevno nego kože telesa in/ali obraza. Izdelek kožo nežno očisti ter umiri vse iritacije, ki so posledice delovanja zunanjih dejavnikov in drugih kozmetičnih/dekorativnih izdelkov.

Ugodna tekstura gel kreme se z lahkoto izpere. S termalno vodo Uriage, bogato z mineralnimi solmi in elementi v sledovih ter Cerastol-2F, ki zagotavlja vlažilno in pomirjevalno delovanje, je Xemose sindet prava pomoč za suho kožo.

Uporaba Xemose nežnega čistilnega sindeta

Kožo očistite ter spenite z dodatkom vode. Izdelek temeljito sperite s kože ter jo nežno osušite.
Tretma opcijsko ponovite še 1 krat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehlad

Se je prehladu mogoče izogniti?
Najboljša obrambna metoda proti prehladu je dober imunski sistem. Redno gibanje, zdrava prehrana in dovolj spanja krepijo naravno odpornost telesa.

Bolezni se lahko izognete tudi, če se umaknete infekciji. Posebej v zaprtih prostorih, kjer se zadržuje veliko ljudi, lahko koncentracija finih kapljic s povzročitelji postane zelo visoka. Če te izkašljane ali izkihane kapljice vdihnemo, lahko pride do infekcije (kapljična infekcija). Nevarnost okužbe se teoretično da preprečiti z izogibanjem takšnim prostorom, vendar pa je v vsakodnevnem življenju nemogoče, da bi se resnično izognili vsem virusom: v šoli, na delovnem mestu, v javnih prevoznih sredstvih, pri nakupovanju, v lokalu ali v fitnes studiu, saj nam slej kot prej virusi prekrižajo pot.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov