Valens Magnezij v prahu, 96 g

Popolnoma naraven Valens Magnezij v prahu z odlično absorbcijo brez drugih dodatkov in enostavno uporabo. Popolnoma naraven Valens Magnezij v prahu z odlično absorbcijo brez drugih dodatkov in enostavno uporabo.
424285 32738

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Popolnoma naraven Valens Magnezij v prahu z odlično absorbcijo brez drugih dodatkov in enostavno uporabo.

Prednosti Magnezija v prahu Valens

  • brez sladkorja in umetnih sladil
  • ne vsebuje aditivov
  • veganski izdelek
  • ne vsebuje glutena
  • certifikat GMP
  • izdelano v Sloveniji

Delovanje Magnezija v prahu Valens

Prehransko dopolnilo v prahu Valens Magnezij vsebuje popolnoma čist magnezijev citrat. To je organska oblika magnezija, ki se bolje absorbira od anorganskih oblik. Valens Magnezij v prahu ne vsebuje drugih dodatkov.

Magnezij je esencialni mineral za ljudi. Pri odraslem človeku se večino magnezija nahaja v kosteh. Magnezij je vključen v različne encimske reakcije. Prisoten je v encimskih sistemih, ki so vključeni v sintezo beljakovin, delitev celic, delovanje mišic in mnoge druge. Magnezij je prisoten pri ohranjanju zdravih kosti in zob. Pomemben je tudi za normalno delovanje mišic. Ključen pa je tudi za vzdrževanje elektrolitskega ravnovesja.

Dodajanje magnezija v prehrano je priporočljivo ob večjih telesnih naporih in v primeru znakov pomanjkanja (mišični krči, zmedenost, otopelost).

Valens Magnezij je pakiran v stekleni embalaži in nima priložene plastične dozirne žličke ter je tako bolj prijazen do okolja. Doziranje je vseeno zelo preprosto in omogoča prilagajanje posamezniku.

Tabela sestavin

Aktivne sestavine v 1,6 g (1/2 zravnane čajne žličke): magnezij: 250 mg (67 % PDV*).*PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: magnezijev citrat.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je 1,6 g oziroma ½ zravnane čajne žličke

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Valens Valens
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja