x
Vse kategorije
Durex  Delight Bullet vibrator, 1 vibrator
Durex Delight Bullet vibrator, 1 vibrator
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Durex Delight Bullet vibrator, 1 vibrator

Proizvajalec: Durex
Durexov vibrator je diskreten in močan vibrator. Durex Play - Vibrator Delight je posebej zasnovan za vibriranje z užitkom.
Cena: 27,33 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Čas uporabesex
Namenspolnost, stimulacija
Tip izdelkavibrator

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Durex Play - Vibrator Delight

Durexov vibrator je diskreten in močan vibrator. Durex Play - Vibrator Delight je posebej zasnovan za vibriranje z užitkom.

Mehka tekstura naredi Durexov vibrator idealen za stimulacijo klitorisa, pa tudi ostalih intimnih predelov in erogenih con.

Odkrijte nove načine za draženje in vzburjanja med predigro. Delight Durexov vibrator je nepremočljiv in baterija, ki je vključena v setu, traja do 5 ur.

Durex Intense Delight Bullet vibrator je majhna, diskretna, senzualna masažna naprava z močnimi vibracijami - vaš seksi zaveznik v svetu užitkov.

Idealno za stimulacijo klitorisa ali celotnega telesa, tako da lahko s svojim partnerjem dosežete intenzivni orgazem.

Do 5 urtihega erotičnega mirnega užitka. Uživajte v mehki, žametni gladki površini vibratorja na bradavicah, klitorisu in pubični koži.

Glavne značilnosti Durex Delight Bullet Vibrator

✓ Majhni in diskretni dildo

✓ Idealno za stimulacijo klitorisa ali celotnega telesa

✓ tiho delovanje do 5 ur

✓ Vodoodporen

✓ Ne vsebuje škodljivih snovi

✓ Zelo tiho delovanje - popolna diskretnost in nemoten užitek

Baterijsko polnjenje: 1xAAA

Priloge

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Epidemiologija in preprečevanje

S tem metljajem naj bi bilo okuženih več deset milijonov ljudi. Človek je edini končni gostitelj za metljaj S. haematobium. Medtem ko metljaj S. mansoni redko inficira živali, S. japonicum inficira mnoge živali, ki pridejo v stik z okuženo vodo. Take živali, npr. mačke, psi, govedo, konji, prašiči in nekateri divji sesalci tako poleg človeka predstavljajo pomemben dodatni vir okužbe. Ker imajo met1jaji vmesne gostitelje, v katerih se namnožijo v velikem številu, in tudi zaradi zmožnosti, da vstopajo v človeka kjerkoli skozi nepoškodovano kožo, je preprečevanje shistosomoze nadvse težavno. V endemskih krajih se npr. poljski delavec, posebno pri delu na riževih poljih, infekciji ne more izogniti. Bolezni zato ni mogoče zatreti. Zaradi podnebnih sprememb, poplav in novih področij z namakalni mi napravami shistosomoza celo narašča. Kljub temu se lahko marsikaj ukrene s sanitarnim odstranjevanjem iztrebkov (težava je, da se iztrebki uporabljajo kot gnojilo), z zatiranjem polžev in cerkarij s kemičnimi snovmi, npr. natrijevim pentaklorfenatenom (žal pri tem uničimo tudi ribe) in z izogibanjem inficirani vodi, kar je v razmerah tropskega podnebja nadvse težavno, če ne celo nemogoče (De Clercq in sod., 1994, Bausch in Cline, 1995, El-Sayed in sod., 1995, Vis ser in sod., 1995, Zhou in sod., 2008, Wu in sod., 2008).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Čas uporabesex
Namenspolnost, stimulacija
Tip izdelkavibrator

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.