Vet's Best Dental Gel za pse, 100 g

Dental gel s svojo zasnovo nežno odstranjuje obloge in kamen, poleg tega pa tudi osvežuje dah. Dental gel s svojo zasnovo nežno odstranjuje obloge in kamen, poleg tega pa tudi osvežuje dah.
442500 16737

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Dental gel s svojo zasnovo nežno odstranjuje obloge in kamen, poleg tega pa tudi osvežuje dah.

Prednosti in karakteristike izdelka Vet's Best Dental Gel

LAJŠALNI UČINEK IN UČINKOVITOST - Vetova najboljša zobna pasta za zobne obloge je oblikovana s pomirjujočo in učinkovito mešanico olja klinčkov, izvlečka grenivkinih semen, sode bikarbone in poprove mete.

ČISTI IN OSVEŽI - Osveži dah in nežno očisti obloge in zobni kamen. Komplet vključuje silikonsko krtačo za nego zob, ki prikladno očisti načistote okoli vsakega zoba in učinkovito očisti zob iz vseh zornih kotov

DEL ZDRAVEGA REŽIMA ŽIVLJENJA VAŠEGA HIŠNEGA LJUBLJENCA - podpira zobno higieno vašega psa med letnimi čiščenji pri veterinarju

NARAVNI OKUSI - Vaš pes bo naravnost oboževal odličen okus. Njegovi zobje bodo bolj svetli in beli, zadah pa izgine.

CELOVITA NEGA - Za najboljše rezultate priporočamo, da se ta izdelek uporablja skupaj z Vet's Best troglavo zobno ščetko ali z Vet's Best nastavkom za prste in Vet's Best osvežilcem daha za pse. 

Način uporabe Vet's Best Dental Gel zobne paste

Pripravite zobno ščetko, jo omočite ter nanesite to inovativno zobno pasto. Zobno pasto lahko nanašate tudi s prstnimi nastavki, ki jih najdete v istem asortimanu Vet's Best. 

Da bi bil učinek zobne paste kar se da največji je najbolje, da odstranite v roku pol ure prej in po nanašanjiu vso hrano in vodo. Tako bo učinek te inovativne zobne paste resnično največji. 

Sestavine veterinarske paste

prečiščena voda, glicerin, ekstrakt grenivke, soda bikarbona, olje peperminta, olje klinčkov, vitamin E, ksantan gumi 20g, L-askorbinska kislina, citronska kislina, kalijev sorbat, sorbinska kislina, polioksietilen(20)-sorbitan, naravne arome.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Dojenje

Dojenja se je treba naučiti, zato poiščite nasvet pri sorodnikih, prijateljih z dojenčkom, babici ali patronažni sestri, ki vas bo obiskala po porodu. Največ pa se boste naučili od svojega otroka s tem, da ga boste pazljivo opazovali in ustrezno ravnali.

Mlezivo in mleko

Prvih 72 ur po porodu teče iz prsnih bradavic mlezivo, ki je sestavljeno iz vode, beljakovin in mineralov. Vsebuje protitelesa, ki ščitijo dojenčka pred vrsto infekcij črevesni in dihalnih poti. Prve dneve moramo dojenčka redno dojiti, saj tako dobiva mlezivo in se privaja na bradavica.

Ko prsi začnejo izločati mleko, boste verjetno presenečeni, kako vodeno je videti.

Prvo mleko, ki ga dojenček okusi v svojem življenju, je redko, vodeno in ga odžeja. Naslednje je bogatejše in vsebuje veliko beljakovin.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vet's Best Vet's Best
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov