Vet's Best zobna ščetka s trojno glavo, 1 ščetka

Vet's Best zobna ščetka s trojno glavo je ščetka prilagojena za nego in regeneracijo zob in obzobnega tkiva. Vet's Best zobna ščetka s trojno glavo je ščetka prilagojena za nego in regeneracijo zob in obzobnega tkiva.
456101 17644

Ocene in mnenja

Opis

Vet's Best zobna ščetka s trojno glavo je ščetka prilagojena za nego in regeneracijo zob in obzobnega tkiva.

Prilagojena trojna glava tako zelo učinkovito in hitro očisti čekane vašega psa, saj jih ob čiščenju objame s treh različnih strani - zgoraj in ob obeh straneh. Da bi bili rezultati čiščenja s to revolucionarno ščetko kar se da najboljši, toleranca vašega psa pa še toliko večja je najbolje uporabljati Vet's Best zobno pasto. 

Ščetkanje čekanov vašega psa je z namenom njegovega dobrega počutja prav tkao pomembno kot pri človeku. Neredno čiščenje le-teh pogosto prav tako kot pir človeku vodi v številne težave, katerih posledice so številne dentalne bolezni. 

Ščetko uporabljajte v kombinaciji z dentalnim gelom ali dentalno peno Vet's Best. 

Vet's Best izdelki so izdelki, ki se pojavljajo na trgu že skoraj 30 let. Ti izdelki nudijo dobro podporo in so priročni za ohranjanje zdravja ustne votline vašega psa. 

Kako uporabljate zobno ščetko?

Na omočeno ščetko nanesite kapljico dentalnega gela ali zobne pene, nakar nežno drgnite in ščetkajte pasje čekane. Pes se mora na zobno pasto navaditi, zato je msiselno, da mu jo ponudite še pred ščetkanjem, da jo preizkusi. 

Da bi bil postopek čiščenja čekanov kar se da uspešen svojega hišnega ljubljenca prijetno nagovarjajte k vzdržljivosti. 

Da bi bil učinek čiščenja kar se da najboljši je pomembno tudi, da 30 minut pred in tudi po čiščenju odstranite vodo in prehrano. 

Po uporabi ščetke le-to umijte, da odstranite vse nečistote. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

SoriaNatural...že babica je vedela...

Že pred časom smo objavili vrhunske tinkture španskega proizvajalca Soria Natural! Sedaj pa prilagamo samo preprost seznam simptomov - na podlagi katerih se enostavneje odločite za nakup prehranskega dopolnila...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Šport med nosečnostjo

Nosečnost ni najboljši trenutek, da bi se začeli ukvarjati s hitrimi športi, pri katerih boste v neposrednem stiku z nasprotnikom. Če pa jih že trenirate in ste dobro telesno pripravljeni, se vendarle lahko še nekaj časa ukvarjate z njimi. Vendar se po dvajsetem tednu nosečnosti izogibajte športom, kot so smučanje, kolesarjenje in jahanje, saj se takrat začnejo pojavljati težave z ohranjanjem ravnotežja. Prav tako se ne naprezaite preveč pri tenisu ali badmintonu in se izogibajte obremenitvenim vajam pri fitnesu, zlasti tistim za krepitev trebušnih mišic.

• oreški, rozine in posušene marelice,

• sadni kolači (če je le mogoče, iz polnozrnate moke in z dodatkom pšeničnega kvasa),

• sveži sadni sokovi,

• ploščice iz muslijev,

• naravni jogurt z mlekom,

• zeliščni čaji,

• mlečni napitki iz posnetega mleka,

• sočni sadeži, kot so breskve, slive in hruške.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vet's Best Vet's Best
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov