Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilno pršilo s SFP 50, 200 mL

<strong>Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilno pršilo je primerno za negovanje ter zaščito občutljive kože z namenom doseganja optimalne zagorelosti. Zagorelost traja dlje ter nastopi hitreje.<br></strong> Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilno pršilo je primerno za negovanje ter zaščito občutljive kože z namenom doseganja optimalne zagorelosti. Zagorelost traja dlje ter nastopi hitreje.
2091 2091

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Ideal Soleil Bronz vlažilno pršilo  omogoča zaščito občutljive kože telesa/obraza.

Izdelek je prava izbira za vas, če se želite brezkompromisno zaščititi pred soncem ter želite sijočo in ob enem dlje trajajočo zagorelost.

Vichy Ideal Soleil Bronz je inovacija iz Laboratorijev Vichy. Učinkovita zaščita pred UV žarki, tudi pred dolgovalovnimi UVA žarki, združena s tirozinom C, ki velja kot naravni aktivator melanina, je primeren za naravno, enakomerno in dlje časa zagorelo polt.

Izdelek ne vsebuje kreme za samoporjavitev.

Sveža, vlažilna tekstura, nelepljiva in brez belih sledi.

Uporaba izdelka Vichy Ideal Soleil Bronz

Razpršilo uporabite 10-20 minut pred izpostavljanjem sončnim žarkom, da se koža prilagodi in "pripravi" na sončne žarke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Epidemiologija in preprečevanje

Človek se s pasjo trakuljo inficira z zaužitjem jajčec. Pes lahko s svojimi iztrebki onesnaži živila ali vodo. Nevarna je presna solata. [ajčeca pridejo psu večkrat tudi na dlako. To se zgodi, ker se pes liže po zadnjiku, nato pa po kožuhu, posebno po ledjih. Človek se inficira, ko psa poboža ali ko mu pes poliže roko. Lovci se včasih inficirajo pri dotiku z ustreljenimi lisicami.

Širjenje ehinokokoze preprečujemo, če poskrbimo, da psi ne pridejo do trupel ovc, goveda, prašičev, konj in drugih vmesnih gostiteljev. Ponekod, kjer živijo številni potepuški psi, to ni tako preprosto. Nevarno je tudi, kadar psi onesnažijo posteljnino in jedilni pribor. Širjenje infekcije uspešno preprečujemo tudi z zdravljenjem trakuljavih psov (Romig, 2003, Jenkins in sod., 2005, Romig in sod., 2006).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja