Vichy Ideal Soleil žametna krema za lepši videz SPF 50+, 50 mL

<strong>Vichy Ideal Soleil žametna krema je kozmetični proizvod iz skupine Ideal Soleil laboratorijev Vichy in je namenjena za nego normalne do suhe kože, ki je občutljivega tipa.</strong><br> Vichy Ideal Soleil žametna krema je kozmetični proizvod iz skupine Ideal Soleil laboratorijev Vichy in je namenjena za nego normalne do suhe kože, ki je občutljivega tipa.
533831 24957

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Ideal Soleil žametna krema je zaščitna krema za lep ter popolen videz kože obraza.

Izdelek je učinkovita zaščita pred soncem, ki odkriva lepoto vaše kože obraza: bolj gladka koža, bolj in dalj časa sijoča polt, manj gub ter madežev.

Vichy Ideal Soleil žametna krema omogoča intenzivno vlaženje kože obraza + globinska zaščita kože obraza.

Za koga je izdelek Vichy Ideal Soleil žametna krema namenjen?

Izdelek je kakor nalašč za vas, če imate suho ali precej izsušeno kožo obraza in/ali telesa ter potrebujete učinkovito zaščito in globinsko vlaženje kože obraza.

Izdelek ne vsebuje parabenov, formulacija je fotostabilna, ne vsebuje alergenov, je hipoalergena formula, omogoča zaščito pred vodo, mešanici sestavin pa je dodana tudi zelo pomembna Vichy termalna voda.

Uporaba Vichy Ideal Soleil žametne kreme

Kremo nanesite nekaj minut pred izpostavljanjem sončnim žarkom. Izdelek nanesite ponovno ob brisanju z brisačo ali kopanju v vodi. Izdelek nanesite na dve do tri ure oziroma po potrebi prej.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja