Afrodita Q10 Boost krema za suho kožo, 50 mL

Izberite za svojo suho kožo odlično Afrodita Q10 Boost kremo za suho kožo, z dvojno anti-age zaščito. Izberite za svojo suho kožo odlično Afrodita Q10 Boost kremo za suho kožo, z dvojno anti-age zaščito.
32882 32882
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Izberite za svojo suho kožo odlično Afrodita Q10 Boost kremo za suho kožo, z dvojno anti-age zaščito.

Prednosti kreme za normalno do mešano kožo Q10 Boost

  • primerna za uporabo po 35 letu
  • odlična za suho kožo
  • dvojna anti-age zaščita

Delovanje Afrodita Q10 Boost krema za normalno do mešano kožo

Koencim Q10 se zelo pogosto pojavlja v kozmetičnem žargonu. Sploh z izdelki, ki imajo anti-age učinke. Koencim Q10 je del vsake žive celice. Znan je kot antioksidant, ki prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Tako so celice zaščitene pred posledicami UV žarkov in izpušnih plinov, cigaretnega dima, alkohola ter stresa. Njihova najpogostejša posledica je prav prezgodnje staranje kože in vidne gube na obrazu. Gre za posledico delovanja prostih radikalov, ki povzročajo trajne poškodbe kolagenskih ter elastinskih vlaken. Koencim Q1o pa uspešno zmanjšuje njihovo moč oziroma jih nevtralizira.

Vitamin E je izredno pomemben za videz kože. To je glavni lipofilni antioksidant v koži, ki se nahaja prav v vseh plasteh kože. S pomočjo vitamina E bo koža zaščitena pred poškodbami, ki so posledica delovanja prostih radikalov. Vitamin E prispeva k zaščiti lipidov ter lipoproteinskih celičnih membran pred oksidacijo. S tem zaščiti njihovo sposobnost vezave vlage in na kožo deluje hidratantno.

V kremi za suho kožo Q10 Boost se nahaja enkapsulirana oblika vitamina E. Te rdeče mili-kapsule zagotavljajo vitaminu E optimalno stabilnost. S takšnim načinom se omogoči najvišjo možna učinkovitost vitamina E, saj njegovo delovanje aktiviramo ob nanosu, ko z gibi raztopimo mili kapsule.

Krema za suho kožo Q10 Boost je obogatena s šipkovim oljem. Izredno cenjena sestavina v kozmetiki vsebuje veliko količino linolne in linolenske kisline. Olje je izredno negovalno ob tem pa kožo tudi ščiti in prispeva k njenem obnavljanju. Z uporabo šipkovega olja, krema še dodatno deluje proti znakom staranja.

Uporaba kreme Q10 Boost za normalno do mešano kožo

Ker se v kremi nahajajo mili-kapsule, si za jutranjo in večerno nego vzemite dodatni dve minuti. Ko nanesete kremo na obraz, izvedite nežno masažo s krožnimi gibi. Z njimi boste spodbudili mikrocirkulacijo kože ob tem pa boste raztopili in aktivirali rdeče mili – kapsule prisotnega vitamina E.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja