Visett Swipoo toaletna pena za intimno higieno, 100 mL

Visett Swipoo toaletna pena velja za eno izmed najboljših alternativ vlažnemu toaletnemu Visett Swipoo toaletna pena velja za eno izmed najboljših alternativ vlažnemu toaletnemu
532339 27470

Ocene in mnenja

Opis

Visett Swipoo toaletna pena velja za eno izmed najboljših alternativ vlažnemu toaletnemu papirju. Ne verjameš - pa preizkusi, saj je izdelek cenovno izredno ugoen in dosegljiv.


Visett Swipoo toaletna pena je nekaj novega na tržišču nasploh, zato se je predvsem na Nemškem tržišču od koder izvira zelo dobro prijel in je dobro sprejet med samimi kupci.Izdelek je namenjen predvsem hitremu rokovanju ter enostavni uporabi - čistilna pena je namreč namenjena predvsem vlaženju toaletnega papirja, ki pripomore k vlaženju in vsakršen še tako trd toaletni papir spremeni v mehkega in ga temeljito omehča. Posledično je higiena z Visett toaletno peno nekaj povsem novega, saj olajša brisanje anusnega predela še posebej takrat, kadar je to področje zelo obremenjeno in iritirano.


Visett Swipoo toaletna pena ne vsebuje konzervansov, alergenov ali parfumov - občutek na koži je izrednalahkotnost, saj neguje intimni predel po zaslugi dragocenega avokadovega olja.

Visett Swipoo predstavlja inovativno in praktično nego za intimni predel, ki toaletni papir preobrazi v navlažene in mehke brisačke. Pena brez dodanih konzervansov z dragocenim avokadovim oljem neguje intimni predel.

Tradicionalni vlažni toaletni papir je praktičen – higieničen, vendar sporen! Običajno zaradi vprašljivega vonja in vsebovanih konzervansov, kar pa povzroča draženje občutljivih delov telesa in analnih predelov.

Visett Swipoo ni vlažni toaletni papir, ampak pena, ki katerikoli toaletni papir navlaži in omehča in vendar kljub temu ne premoči! Ne vsebuje dodanih parfumov, dišav, parabenov ali konzervansov. Koži prijazna pena v spray-u s praktičnim razpršilnikom je odlična za na pot, neguje intimni predel z dragocenim hranilnim avokadovim oljem in je prava blaginja za analne težave kot so na primer hemeroidi, analne razpoke ter fistula.

Visett Swipoo je definitivno najboljša alternativa vlažnemu toaletnemu papirju, ki popolnoma zadosti higienični negi. Poraba pene pa je ob nanosu tudi izredno varčna. visett Swipoo embalaža je kompaktna in ravno prave velikosti, da se jo lahko pospravi v vsako torbico in vzame na pot ter je lahko idealna za uporabo tudi na avtocestnih počivališčih.
 Pri uporabi običajnega vlažnega toaletnega papirja včasih pride do zamašitve odtočnih cevi, saj se le-ta pa tudi suhi zavojčki zelo slabo razkrajajo. Tu je visett Swipoo spet v prednosti, saj se ne izsuši.

Prednosti Visett Swipoo pene

- inovativna čistilna pena za intimno nego
- katerikoli toaletni papir naredi nežen in vlažen - vendar kljub temu ne premoči brez konzervansov in umetnih dišav
- z negovalnim avokadovim oljem
- ugodna in varčna alternativa za vlažni toaletni papir

Uporaba Visett Swipoo toaletne pene

Uporaba kozmetičnega izdelka Viset je zelo enostavna. Pred uporabo kozmetičnega izdelka le tega dodobra pretresite in poskrbite, da se vse sestavine znotraj dobro homogenizirajo.  Nanesite vedno le majhno količino pene na v velikosti lešnika iztisnemo direktno na toaletni papir. S tem lahko navlažimo še tako suh toaletni papir, ki postane uporaben za osvežujoče in zagotovljeno čiščenje analnega predela. Z embalažo 100 ml je mogočih tudi do 330 nanosov.

Visett Swipoo je klinično dermatološko testiran z oceno «ZELO DOBRO« ter je ekološka kot tudi ekonomična alternativa za vlažni toaletni papir za nizko ceno. Skratka, inovacija, za katero nam boste hvaležni

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Visett Visett
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov