VitaKing Acerola C-500 jagoda, 40 žvečljivih tablet

Prehransko dopolnilo z vitaminom C, rutinom in hesperidinom, žvečljive tablete Prehransko dopolnilo z vitaminom C, rutinom in hesperidinom, žvečljive tablete
11103 11103

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z vitaminom C, rutinom in hesperidinom, žvečljive tablete. 

Priporočen dnevni odmerek

1 tableta

Sestava tablete

sladilo: sorbitol, sukroza; askor-binska kislina, ojačevalec okusa:  jagodni sok v prahu,aroma jagode, acerola v prahu, maltodextrin, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, ajda v prahu, emulgator: hidro-xipropil metilceluloza;  ekstrakt borovnice (Vaccinium myrtillus) , šipek v prahu, hesperidin, citrusovi  bioflavonoidi, rutin, črni ribez v prahu, L-vinska kislina, ekstrakt zelene paprike (Capsicum annuum)

Sestavine prehranskega dopolnila

Vitamin C

Borovnica extract

Ajda v prahu

Acerola
Šipek

Citrus bioflavonoidi

Rutin

Hesperidin

500 mg

40 mg

19 mg

5 mg

5 mg

2 mg

2 mg

1,8 mg

625% RDV

**%RDV

**%RDV

**%RDV

**%RDV

**% RDV

**% RDV

**% RDV

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Starši vedno naredijo najbolje, kot znajo

 Še nikoli nisem doživel, da bi starši hoteli škoditi svojim otrokom. Tudi vsa tista starševska ravnanja, ki bi jih morda lahko opisali kot nesmiselna ali napačna, so bila posledica nemoči, strahu, negotovosti ali obupa. Nikoli pa niso starši hoteli svojim otrokom zavestno škoditi (govorim o 99,9 odstotka družin, in ne tisti desetinki odstotka, o kateri tako spektakularno poročajo v medijih). Ljubezen, ki povezuje otroke in starše, je globlja in močnejša, kot se zavedamo. Ta ljubezen se usmerja na tisto najpomembnejše. Ne dotika se vsakdanjih podrobnosti, kot je upoštevanje ali neupoštevanje dogovorjenih pravil. V se, kar starši govorimo in delamo, ima težo, čeprav to pogosto ne pripelje neposredno do želenih rezultatov. Vedno pa naredi na naše otroke vtis.

Danski terapevt Iesper Iuul si pri svojem delu z družinami prizadeva, da bi spodbudil in opogumil starše, ki iščejo nove poti za sožitje z otroki. Kako lahko kot oče ali mama ohranim svojo integriteto, ne da bi pri tem prizadel otroke? Na taki poti postane staršem jasno, kaj hočejo in kakšne posledice ima to za vse vpletene. To nam lahko uspe s pogovorom in tudi tako, da starši vidijo, da s svojimi skrbmi in težavami niso sami. Obenem ugotovijo, da tudi strokovnjaki marsikdaj ne vedo, kako in kaj, čeprav so polni znanja. In da je umetnost v tem, da rastemo in razvijamo svoj odnos s partnerjem in otroki, pri čemer je dovolj, da smo dovolj dobri, ne popolni.

Knjiga se ukvarja z obdobjem najstništva in odgovarja na vprašanja, kako lahko starši in njihovi odraščajoči otroci
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VitaKing VitaKing
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov