VitaKing vitamin D3 4000 IU, 90 kapsul

VitaKing vitamin D3 4000 IU je prehransko dopolnilo z kar se da visokim odmerkom D vitamina. VitaKing vitamin D3 4000 IU je prehransko dopolnilo z kar se da visokim odmerkom D vitamina.
452271 18036

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

VitaKing vitamin D3 4000 IU je prehransko dopolnilo z kar se da visokim odmerkom D vitamina.

Prehransko dopolnilo s z Vitaminom D3 

Priporočen dnevni odmerel

1 kapsula (količina plastenke zadostuje za 90 dni).

Sestava kapsule

škrob, hipromeloza, vitamin d3 mešanica: (maltodextrin, modificiran škrob, koruzni škrob, sončnično olje, polnilo; arabski gumi; sredstvo  proti sprijemanju: kalcijev fosfat, holekalciferol, antioksidant: butiliran hidroksitoluen), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin

Vitamin D3

100µg  -  4000IU

2000%RDV

OPOZORILO: Izdelek je namenjen zgolj zdravim odraslim osebam. Večmesečno uživanje hranila nad referenčnim vnosom (800 IE) lahko predstavlja tveganje za zdravje ljudi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Občasno ektazijo spremlja izcedek iz prsne bradavice ali grčavost dojke. Čeprav so rakava obolenja redko vzrok za te spremembe, pa je vseeno potreben čimprejšnji pregled pri zdravniku. Če gre le za ektazijo prsne bradavice in vas spremenjeni videz prsne bradavice ali izcedek moti, vam bo zdravnik morda svetoval lepotni kirurški popravek.

IZCEDEK IZ PRSNE BRADAVICE Izcedek je veliko redkejši pojav kot bolečine ali zatrdI ine v dojki. Če se pojavi, ko dojko in bradavico stisnete, gre za nenevarno stanje. Izcedki iz prsne bradavice se pogosteje pojavljajo pri predmenopavzalnih ženskah ki so rodile, ter pri kadilkah.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VitaKing VitaKing
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov