Molkosan izdelek iz koncentrirane sirotke, 500 mL

<p>Molkosan je pridobljen z mlečnokislinsko fermentacijo sirotke.</p>

Molkosan je pridobljen z mlečnokislinsko fermentacijo sirotke.

246158 73

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 3
Ocena izdelka:
Helena **** 10. 08. 2020 17:59
Koristim Molkosan sirutku godinu i pol dana radi zdravstvenih problema i izuzetno sam zadovoljna. Pr... Preberi več
Helena **** 15. 11. 2019 12:46
Molkosan od dr. Hotela koristim iz zdravstvenih razloga redovito zadnjih 8 mjeseci. Zbog svoje prima... Preberi več
Marko **** 25. 12. 2017 13:36
Izdelek redno uporabljamo pri nas doma, podobno kot sirotka pač...

Je pa res, da ob rednem jemanj... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PRIPOROČEN JE IZBOR POŠTNE OPCIJE: PAZLJIVO RAVNANJE

Izdelek je steklen in lahko se tekom prenosa in poštne dostave tudi razbije. Neustrezna izbira poštne opcije lahko vodi do poškodbe blaga in nastanka nepotrebnih stroškov.

Molkosan je pridobljen z mlečnokislinsko fermentacijo sirotke. Izdelek praktično ne vsebuje beljakovin in maščob. Največji delež (približno 80%) mlečne kisline predstavlja desnosučna [L(+)] mlečna kislina, ki organizmu koristi in jo ta dobro presnavlja. Molkosan vsebuje tudi dragocene mineralne snovi iz sirotke, kot sta kalij in kalcij.

Mlečna kislina naredi črevo živahno
Mlečna kislina brez dvoma pozitivno vpliva na črevesje. Obstaja v dveh različnih oblikah: desnosučna in levosučna. Desnosučno [L(+)] mlečno kislino za razliko od levosučne [D(-)] mlečne kisline najdemo tudi v človeškem telesu, ki jo lažje uporablja. Levosučna oblika se razgrajuje počasneje in nima koristne moči svoje sestre dvojčice.

Fit s sirotko
Sirotko (imenovana tudi sirna voda ali mlečni serum) so izdelovali klasični zdravilci iz alpskih področij. Že v 18. stoletju je veliko zdravilišč v švicarskem kantonu Appenzell zaslovelo z tretmajem s sirotko. O njeni uporabi je veliko pisal pionir naravnega zdravljenja, Alfred Vogel. Da bi zagotovil to koristno, naravno pomoč širšemu krogu, je zasnoval Molkosan in ga s številnimi dobrimi izkušnjami uporabljal desetletja.

Sirotka ali koncentrat mlečnega seruma
je tekočina, ki nastane z mlečno kislinskim vrenjem (»Molkosan«). Ne vsebuje beljakovin niti maščob, temveč dragoceno bazično desnosučno mlečno kislino, minerale – kalcij, kalij, natrij, fosfor, magnezij in sledove mangana. .

Uporaba
Notranja uporaba:

Molkosan razredčite v razmerju 1 proti 10. Za redčenje lahko uporabite vodo, zeliščne čaje (na primer koprivin, lipov čaj ipd.) ali sadne in zelenjavne sokove, s katerimi pripravite osvežilne, okusne napitke. Molkosan aktivira in regulira presnovo, pomaga pri zagotavljanju koristne črevesne flore, pomaga pri čiščenju, razkisanju in zagotavljanju bazičnega okolja v organizmu. 2- do 3-krat dnevno razredčite 1 nepolno jušno žlico Molkosana v kozarcu vode ali čaja in popijte.

Zunanja uporaba:
Za nego intimnih delov telesa razredčite Molkosan z vodo v razmerju 1:1. Za kopeli razredčite Molkosan® z vodo v razmerju 1:30. Koristi za ohranjanje primerne kislosti kože, npr. na intimnih delih telesa


Pakiranje:  500 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Izdelki za čiščenje telesa!

Uporaba protimikrobnih snovi je v klinično prakso prinesla revolucijo. Neozdravljive in smrtno hude bolezni so postale hitro in enostavno ozdravljive. Razstrupljanje telesa so poznali že v obdobju Egipčanov...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Žolčni kamni

?Kako bolezen poteka?
Ob upoštevanju dietnih navodil so napadi bolečin pri žolčnih kamnih redki ali pa jih sploh ni, prav tako pa pri operativni odstranitvi žolčnika ali kamnov v žolčevodu bolečine v večini primerov prenehajo. Bolečino v trebuhu po odstranitvi žolčnika lahko povzročajo preostali ali ponavljajoči se kamni v žolčevodu, zožitve in zarastline vtrebušni votlini po operaciji ali pa je vzrok v drugih organih v trebušni votlini.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja