Vital Factors Reinforce magnezijev citrat v tekočini, 200 mL

<p>Vital Factors Reinforce magnezijev citrat v tekočini je inovativen prehranski dodatek, ki vsebuje magnezjev citrat v tekoči obliki, vsebuje pa tudi magnezijev pidolat z dodanim sladkorjem in sladilom.</p>

Vital Factors Reinforce magnezijev citrat v tekočini je inovativen prehranski dodatek, ki vsebuje magnezjev citrat v tekoči obliki, vsebuje pa tudi magnezijev pidolat z dodanim sladkorjem in sladilom.

21728 21728

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vital Factors Reinforce magnezijev citrat v tekočini je inovativen prehranski dodatek, ki vsebuje magnezjev citrat v tekoči obliki, vsebuje pa tudi magnezijev pidolat z dodanim sladkorjem in sladilom.

Sirup Vital Factors je aromatiziran z povsem naravno aromo limone, ki daje sirupu resnično prijeten okus skupaj z naravnim sladilom.

Soli prehranskega dopolnila so na voljo v obliki citratov in pidolatov, kar so oblike, ki omogočajo visoko biološko razpololjivost.

Sirup temelji na delovanju magnezijevega citrata in pirofosfata, organske soli, ki izkazujejo visoko topnost in biološko uporabnost izdelka. Piroglutaminska kislina olajša vnos magnezija v celici, hitro obnovitvi fiziološke razmere na znotrajcelično ravni. 

Izdelek pomaga pri fiziološkem okrevanju in preprečuje morebitno utrujenost in težave s koncentracijo, tudi v obdobjih intenzivnega stresa. 

Prav tako zmanjša čustveno napetost in nihanje razpoloženja in zagotavlja dragoceno pomoč med predmenstrualno fazo.

Delovanje komponent sirupa

Magnezij - je element, ki sodeluje pri številnih procesih v organizmu. Magnezij je nepogrešljiv element, saj pripomore k izboljšanju prekomerne utrujenosti in pridobivanja energije. Kadar ste priča prekomerni izmučenosti je težava najverjetneje pomanjkanje magnezija.

Z dodajanjem magnezijevih ionov pripomoremo tudi k regulaciji elektrolitskega ravnotežja. Ker je magnezij prav tako pomemben za delovanje živčevja je njegovo pomanjkanje lahko zelo problematično.

Magnezij pripomore tudi k regulaciji pretvorbe in sinteze proteinov.

Še najpomembneje - magnezj je ena izmed sestavin kostnega tkiva - njegova visoka zastopanost je izrednega pomena za zdrave in čvrste kosti. Visok vnos magnezija omogoča poleg trdnosti kosti tudi ustrezno čvrstost zobnega tkiva.

Odmerjanje prehranskega dopolnila Vital Factors Reinforce

Odmerite po 10 do 20 mL sirupa in ga zaužite ali zmešajte s katero koli tekočino oziroma drugo pijačo.

Sestavine

V 20 ml:
• Magnezijev citrat in magnezijev pidolat (skupaj magnezija 250 mg - kar je 67% priporočenega dnevnega vnosa )

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Factors Vital Factors
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja