Vitamin C retard, 60 tablet

<p>S postopnim spro&scaron;čanjem in kot dopolnilo prehrani.</p>

S postopnim sproščanjem in kot dopolnilo prehrani.

445762 179

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

S postopnim sproščanjem in kot dopolnilo prehrani

Sestava:VITAMIN C, škrob, celuloza (E460), hidroksipropilmetil celuloza (E464)

Uporaba:

1 tableto dnevno poplakniti s primerno količino tekočine.

Rok uporabe je odtisnjen na dnu embalaže.

Vitamin C spada med vodotopne vitamine, ki pripomorejo k izboljšanju stanja imunskega sistema. Ker ga telo ne producira samo je nujno potrebno, da se čimveč tega pomembnega vitamina pridobi s prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vitamini in minerali

Vitamin O - sončni vitamin
Sončna svetloba izdela približno 90 odstotkov naših potreb po vitam inu D. To se zgodi neposredno na koži, kjer UV-žarki sprožijo pretvorbo telesu lastnega holesterola v kemično pred stopnjo vitamina D. Na novo ustvarjena snov se v jetrih in ledvicah pretvori v aktiviran vitamin D, ki je ena najbolj raznolikih snovi v presnovi našega organizma. Najbolj znana je njegova naloga pri sprejetju kalcija v črevesju. Brez vitamina D se ta element, ki ga kosti potrebujejo kot cement, slabo predela, kar sčasoma pripelje do slabše trdnosti in elastičnosti kosti. Kalcij je namreč potreben tudi za prenos sporočil v mišicah in živcih. ln če raven kalcija v krvi pade pod določeno mero, kosti ne dobijo aktivnega kalcija. To pripelje tudi do najbolj znane bolezni zaradi pomanjkanja kalcija: do rahitisa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Amos vital Amos vital
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja