Vitamin D3 Best Body, 80 tablet
Vitamin D3 Best Body, 80 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Vitamin D3 Best Body, 80 tablet

Proizvajalec: Best Body
Prehransko dopolnilo Vitamin D3 vam z vsako tableto zagotavlja več kot dovolj vitamina D, ki je za vaše telo nujno potreben.
Cena: 13,89 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Farmacevtska oblikatablete
Vsebujed vitamin, vitamin d3

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Prehransko dopolnilo Vitamin D3 vam z vsako tableto zagotavlja več kot dovolj vitamina D, ki je za vaše telo nujno potreben.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • visoka vsebnost vitamina D
  • v obliki tablet
  • uživanje vsak drugi dan
  • obogateno z vitaminom K in cinkom

Delovanje prehranskega dopolnila Vitamin D3

Zavedanje, kako pomemben je vitamin D za naše telo, je v zadnjem obdobju narastlo. Počasi javnost sprejema, da čeprav gre za sončni vitamin, ki ga telo lahko proizvaja samostojno, ta proizvodnja ni dovolj. Vendar pa se velika večina prebivalcev se namreč srečuje s pomanjkanjem tega vitamina. Sodoben način življenja nas omejuje, da bi bili več časa na sončni svetlobi, da bi naše telo lahko proizvedlo zadostne količine vitamina D, ki ga dejansko potrebuje naše telo pri številnih funkcijah.

Odrasli večino dneva preživijo v službah, ki jih opravljajo v zaprtih prostori. V popoldnevih pa ima redko kdo dovolj energije, da bi se namensko izpostavljal soncu. Hkrati pa se sedaj tudi vemo, da je pretirano izpostavljanje soncu nevarno za našo kožo. Če ta predpogoj ni izpolnjen, bo skoraj zagotovo, predvsem v mesecih, ki niso zelo sončni, prišlo do pomanjkanja vitamina D. Le z eno tableto, ki jo zaužijete vsak drugi dan, vam bo prehransko dopolnilo Vitamin D3, pomagalo nadomestiti nujno potreben vitamin.

Vitamin D je v maščobi topen vitamin, ki je v manjših odmerkih dostopen tudi v posameznih živilih. Gre za vitamin, ki ima mnoge funkcije v našem telesu. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Pomembno pripomore tudi k normalni ravni kalcija v krvi ter prispeva k normalni absorpciji kalcija ter fosforja. Vitamin D prispeva k vzdrževanju normalnih kosti ter zob in pripomore k vzdrževanju normalnega delovanja mišic. D vitamin pa ima vlogo tudi v procesu delitve celic.

V prehranskem dopolnilu je prisoten tudi vitamin K, ki je prav tako vitamin, ki je topen v maščobi. Vitamin K je zelo pomemben za naše telo, saj ima dve izredno pomembni funkciji. Prispeva namreč k vzdrževanju normalnih kosti. Njegova druga vloga pa je, da pripomore k normalnemu strjevanju krvi. Ta vitamin se absorbira predvsem v črevesju in se nato po krvi prenese tudi do jeter.

Prehransko dopolnilo Vitamin D3 pa je obogateno še z enim esencialnim mineralom, cinkom. Ta mineral ima številne vplive na naš organizem. Zadostne količine cinka pripomorejo k ohranjanju normalnega vida in tudi k normalnem delovanju imunskega sistema. Prispeva pa tudi k vzdrževanju normalne kože, las, nohtov in tudi kosti. Cink prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pripomore k normalni presnovi ogljikovih hidratov, makrohranil in maščobnih kislin.

Tabela sestavin

Nutrients

per portion (1 tablett)

% NRV*

Vitamin D

100 µg

2000

Vitamin K

60 µg

80

Zinc

1,50 mg

15

Sestavine: Bulking agent (microcrystalline cellulose, carboxymethyl cellulose), rice extract, zinc oxide, cholecalciferol, menaquinone-7.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena tableta na dva dni.

Vsak drugi dan zaužijte eno tableto prehranskega dopolnila. Svetujemo uživanje ob obroku in z veliko količino vode.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Farmacevtska oblikatablete
Vsebujed vitamin, vitamin d3

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.