Vitastas krema z učvrstilnim učinkom, 150 mL

Poveča napetost ohlapne kože in tako zavira procese staranja. Poveča napetost ohlapne kože in tako zavira procese staranja.
531448 2426

Ocene in mnenja

Opis

Krema za učvrstitev je odlična kozmetična rešitev za uvelo in ohlapno kožo (posledica popuščanja tkiv, nosečnosti, sprememb telesne teže in neuravnotežene prehrane).
 
Poveča napetost ohlapne kože in tako zavira procese staranja.

Kozmetični učinki

    * poveča napetost in čvrstost kože, s pomočjo površinskega vlaženja z vitaminom E, mlečnimi beljakovinami in globinskega vlaženja s hialuronsko kislino, ki povezuje kožna tkiva.

Količina

200ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

PIKI IN OŽIGI
Losjon iz kalamine je učinkovito zdravilo za blažje pike in ožige, vendar ne za pike čebel in os.

Piki žuželk Homeopatsko zdravilo Ledum 6c je učinkovito pri vseh pikih in ožigih, predvsem, če povzročijo prednje kože, saj lajša bolečine in zmanjšuje oteklino, enako kot ognjičeva krema in tinktura virginijskega nepozebnika. Prav tako pomaga homeopatska tinktura Pyrethrum ali Bachovo odrešilno zdravilo (Bach Rescue Remedy). Piki čebel Natrijev bikarbonat izniči učinek strupa: dve čajni žlički raztopite v skodelici tople vode in mešanico nanesite na mesto pika z blazinico vate. Pomaga tudi homeopatsko zdravilo Apis I2c (ena tableta vsake pol ure, dokler bolečina ne preneha).
Piki os
Kis ali limonin sok, ki ga nanesete na kožo nerazredčenega, izniči učinek strupa.
Ožigi meduz
Vroča kopel (38- 39°C)je najboljši način za izničenje učinka strupa meduz. Če je ožig hud, zaužijte homeopatsko zdravilo Apis 30c (ena table ta vsako uro, dokler bolečina ne poneha). Blagodejna sta lahko tudi Ledum in Calendula.
Ožigi kopriv
Prizadeti del morate močno zdrgniti z listom kislice, da sok iz lista prodre v kožo in izniči učinek strupa (kislica navadno raste na istih mestih kot kopriva).
Ožigi strupenega bršljana
Čebulo prerežite na pol in z njo zdrgnite prizadeti del telesa. Nato ga sperite z milom in vodo, da odstranite olje, in nanesite pasto iz natrij evega bikarbonata in vode, kakršna se uporablja pri čebeljih pikih.

Reakcije na pike žuželk in ožige meduz, so včasih tako hude, da ogrozijo življenje. Takšne alergijske reakcije označuje izraz anafilaksija, znaki pa so mrzla, lepka koža s srbečim izpuščajem, hitro in plitko dihanje ter šibak srčni utrip. Nemudoma poiščite zdravniško pomoč.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja