Vizol S Intensive kapljice za suhe oči, 10 mL

<strong>Predstavljamo nov medicinski pripomoček na slovenskem tržišču – Vizol S Intensive, kapljice za suhe oči. </strong> Predstavljamo nov medicinski pripomoček na slovenskem tržišču – Vizol S Intensive, kapljice za suhe oči.
514691 27827

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Frančiška **** 12. 04. 2017 22:02
POmaga - ni kaj! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Predstavljamo nov medicinski pripomoček na slovenskem tržišču – Vizol S Intensive, kapljice za suhe oči.

Kapljice vizol s intensive ne vsebujejo konzervansov in so primerne za vse, ki imajo težave s suhimi očmi, tudi za vse uporabnike kontaktnih leč.

Vitaminske kapljice vizol s intensive vsebujejo 0,15 % natrijev hialuronat in 2 % dekspantenol. Kapljice so namenjene lajšanju težav suhega očesa in obnavljanju očesne površine.

Natrijev hialuronat stabilizira solzni film in v trenutku navlaži oko. Dekspantenol, provitamin B5, veže vodo, neguje, pomirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine. Ima dolgotrajen vpliv.

Kapljice za suhe oči vizol s intensive imajo tako kot vsi proizvodi linije vizol s prav posebno zasnovan aplikator, ki omogoča natančno odmerjanje 1 kapljice. Uporaba kapljic pri suhem očesu je priporočljiva večkrat dnevno, po potrebi posameznika. Proizvod se lahko uporablja 6 mesecev po odprtju in se nahaja v priročni ovojnini, ki jo imamo lahko vedno s seboj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja