Filorga NCTF-Essence losjon za regeneracijo in hidratacijo, 150 mL

Filorga NCTF-Essence losjon za regeneracijo in hidratacijo je inovativen vlažilni losjon, ki nuti intenzivno hidracijo in globinsko vlaženje kože obraza. Filorga NCTF-Essence losjon za regeneracijo in hidratacijo je inovativen vlažilni losjon, ki nuti intenzivno hidracijo in globinsko vlaženje kože obraza.
449865 20234

Ocene in mnenja

Opis

Filorga NCTF-Essence losjon za regeneracijo in hidratacijo je inovativen vlažilni losjon, ki nuti intenzivno hidracijo in globinsko vlaženje kože obraza.

NCTF losjon predstavlja le nadalnji korak pri negovanju kože in predstavlja predpripravo za nanos kreme ali drugega negovalnega izdelka Filorga.

Kako tretirati obraz?

Pred nanosom losjona poskrbite za intenzivno čiščenje kože obraza, nakar sledi nanos NCTF negovalnega losjona. Po nanosu tega negovalnega izdelka lahko nanesete serum ali negovalno kremo Filorga.

Losjon uporablja vodne senzorje in AQUA-MX tehnologijo, ki deluje v sinergiji in zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno hidracijo polti. Essence losjon je obogaten z NCTF faktorjem, polirevalizacijskim kompleksom, ki temelji na medicinskih odkritjih in deluje tako, da regenerira kožo in razkrije mladostno kožo.

Sestavine losjona in delovanje

AQUA-MX tehnologija - deluje vlažilno in regenerativno, omogoča dolgotrajno navlaženost, občutek dobre navlaženosti pa občutite že 30 minut po nanosu losjona.

NCTF kompleks - deluje v kombinaciji z polisaharidnimi komponentami. Ima učinek intenzivne regeneracije, kar je pomembno predvsem zaradi onesnaženega okolja, onesnaženosti zraka, ki negativno vpliva na površino kože obraza.

Vsebuje edinstveni integrirani polirevitalizacijski kompleks, enake koncentracije kot NTFC injekcija.

Uporaba losjona NCTF

Uporabite zjutraj in / ali zvečer na čisti koži pred nanešenim serumom ali vlažilno kremo. Nanesite na dlan roke ali s pomočjo bombažne blazinice na celotno površino obraza, dokler se nanos popolnoma ne absorbira. Ne izpirajte s površine kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja