Vulvovagi pršilo za terapijo vaginalnih težav, 20 mL

Predstavljamo vam nov medicinski pripomoček VULVOVAGI pršilo za terapijo in preventivo vaginalnih težav ( bakterijske, virusne, glivične in vnetne vaginoze in vaginitisi ). Predstavljamo vam nov medicinski pripomoček VULVOVAGI pršilo za terapijo in preventivo vaginalnih težav ( bakterijske, virusne, glivične in vnetne vaginoze in vaginitisi ).
938441 24034

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
ana **** 3. 03. 2020 09:04
Sprva sem bila malo v dvomih glede učinkovitosti, saj se po več različnih terapijah stanje ni izbolj... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Predstavljamo vam nov medicinski pripomoček VULVOVAGI pršilo za terapijo in preventivo vaginalnih težav ( bakterijske, virusne, glivične  in vnetne vaginoze in vaginitisi ).

Sestava Vulvovagi pršila

OZOILE-stabilni ozonidi, ki sproščajo molekularni kisik, gliciretinska kislina, olje iz listov čajevca.

Zakaj izbrati Vulvovagi pršilo?

Praktičen in enostaven za uporabo, tako zunanjo kot notranjo ( dodan poseben aplikator ). Je učinkovit in naravna alternativa ovulam, antibiotikom in lokalnim protivnetnim učinkovinam.

Za koga je primerno Vulvovagi pršilo?

Otroci, odrasli, starejši, tudi nosečnice.

Učinkovito delovanje pri vnetjih, okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti in povečanem izločanju zaradi hipoksije. Več informacij v priponkah.

Indikacije za uporabo Vulvovagi pršila

Deluje pri vnetjih, okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija

Uporaba Vulvovagi pršila

V akutnem obdobju preparat razpršite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer dokler simptomi popolnoma ne izginejo. V fazi vzdrževanja pa enkrat na dan (zvečer) še en teden. Uprabljate ga lahko zunanje in notranje zaradi dvojnega izmenljivega razdeljevalca. Pred uporabo pršila, mesto očistite z ActiMaris sensitiv raztopino. Obdobje zdravljenja se razlikuje glede na hitrost terapevtskega odziva.

Navodila za uporabo Vulvovagi pršila

Ne zaužite in hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinskega izdelka po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana.
Ne obstajajo primeri preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se to vseeno zgodi, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Stekleničko trdno zaprite po uporabi. Izdelek hranite v suhem prostoru daleč od vira toplote in izpostavljenosti sončni svetlobi. Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih.

Načini delovanja Vulvovagi pršila

BAKTERICIDNO, FUNGICIDNO IN VIRUSTATSKO DELOVANJE
Prekine stik med virusom in ciljnimi celicami Inaktivira celične receptorje na virusni površini Spodbuja imunsko obrambo in podaljša čas do ponovitve.

REGENERACIJA IN OBNOVA TKIV
Deluje na rastne faktorje (PDGF, TGF-b, VEGF, EGF), ki spodbuja širjenje fibroblastov, kolagena in novih krvnih žil. Spodbuja celično adhezijo v novo tvorjenih tkivih, ki stimulirajo E-Cadherin transkripcijo.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Erbagil Erbagil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov