Weleda granatno jabolko dnevna krema za obraz, 30 mL

Weleda granatno jabolko dnevna krema za obraz je krema za intenzivno dnevnonego, ki zmanjša znake staranja. Weleda granatno jabolko dnevna krema za obraz je krema za intenzivno dnevnonego, ki zmanjša znake staranja.
8611 8611

Ocene in mnenja

Opis

Weleda granatno jabolko dnevna krema za obraz je krema za intenzivno dnevnonego, ki zmanjša znake staranja.

Dnevna krema z ekstraktom granatnega jabolka zmanjša gube, ščiti kožo pred oksidativnim stresom in izboljša elastičnsposobnostim tega ekstrakta. Njegove aktivne sestavine pospešujejo regeneracijo in gladijo kožo na povsem naraven način.

Dnevna krema z granatnim ekstraktom predstavlja učinkovito zaščito pred stresnimi faktorji tekom celotnega dne. Krema se hitro absorbira in zaščiti kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja. Očarljivo olje naravnega granatnega jabolka, arganovo olje in olje makadamije  je primerno predvsem za nego zahtevne kože.

Dnevna krema zmanjšuje pojavnost gub in izboljšuje elastičnost in odpornost. Oblika kože obraza se zdi čvrsta, koža izžareva lepo in živahnost.

Rezultat uporabe kreme

  • sijoča in napeta koža
  • zdrav izgled kože
  • regenerirana koža, zdrava na izgled

Olje granatnega jabolka

Je rumene do rdečkaste barve, razmeroma viskozno, spada v olja z obilico aktivnih sestavin. Olje je bogato z redko punicinsko kislino (nenasičena maščobna kislina). To dragoceno rastlinsko olje ima antioksidativne lastnosti, spodbuja regeneracijo in je primerno za suho, starajočo kožo. Olje je pridobljeno iz ekološkega nasada granatnih jabolk.

Uporaba Weleda granatno jabolko dnevne kreme

Kremo nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, dekolteja ali vratu. Kreme ne nanašajte v bližino oči, za ta namen uporabite kremo za okrog oči.

Krema je še posebej primerna za nego kože in nadaljnji nanos dekorativne kozmetike.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja