Farmaderbe Griffonia Happy complex, 30 tablet

Farmaderbe Griffonia Happy complex je prehransko dopolnilo na osnovi afriškega črnega fižola in rožnega korena. Farmaderbe Griffonia Happy complex je prehransko dopolnilo na osnovi afriškega črnega fižola in rožnega korena.
29968 29968

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

AKTIVNOST MOŽGANOV, FUNKCIJA ŽIVČNEGA SISTEMA

Več o učinkih prehranskega dopolnila je napisano na gornji povezavi, pod alinejo kako izdelek deluje.

Griffonia-Happy Complex je prehransko dopolnilo, ki vsebuje rastlinske izvlečke afriškega črnega fižola in rožnega korena, vitamin B12 ter vitamin B9.

Sestavine Griffonia-Happy Complex dopolnila

sredstvi za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza in maltodekstrin, izvleček semen afriškega črnega fižola (Griffonia simplicifolia), 10 % 5-hidroksitriptofana, korenina rožnega korena (Rhodiola rosea), 1 % salidrosida, korenina bajkalske čeladnice (Scutellaria baicalensis), 30 % baikalina, sredstvi proti grudenju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, vitamin B12 (cianokobalamin), vitamin B9 (folna kislina).

Način uporabe Griffonia-Happy Complex dopolnila

Priporočeno je zaužiti 1 tableto enkrat ali dvakrat dnevno, z vodo in pred poznim popoldnevom.

Vsebnost sestavin prehranskega dopolnila

Vsebnost v 1 tableti, ki predstavlja dnevni odmerek:

340 mg - afriški črni fižol

240 mg - rožni koren

180 mg - bajkalska čeladnica

2,5 mcg - vitamin B12

200 mcg - vitamin B9

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Očesni tumorji

Koga lahko bolezen prizadene?
Retinoblastom je maligni tumor na mrežnici. Z zasnovo za retinoblastom se rodi približno eden na 18.000 otrok, bolezen pa večinoma izbruhne pred drugim rojstnim dnem. Ko tumor raste, potisne oko na stran, torej v škiljenje. Prav tako se lahko agresivno in hitro zaraste v možganih in povzroči smrt. Tvorba sicer nastane na podlagi genske okvare, se pa kljub temu zelo redko podeduje. Večina primerov (92 odstotkov) nastane na podlagi novonastale spremembe (mutacije) dednih zasnov. Le 8 odstotkov bolezni se pojavi v družini v večjem številu, to pomeni, da jih otroci avtosomalnodominantno podedujejo od staršev: v povprečju zboli 45 odstotkov potomcev.

Tumor raste zelo hitro in umrljivost pri majhnih retinoblastomih znaša 8 odstotkov. Če je prizadet tudi vidni živec, je smrtnost 65-odstotna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja