Weleda mandljevo čistilno mleko, 75 mL

Weleda mandljevo čistilno mleko je negovalna mešanica sestavin, s poudarkom na mandljevem olju. Weleda mandljevo čistilno mleko je negovalna mešanica sestavin, s poudarkom na mandljevem olju.
8602 8602

Ocene in mnenja

Opis

Weleda mandljevo čistilno mleko  je negovalna mešanica sestavin, s poudarkom na mandljevem olju. Nepperfumirana, še posebej nežna nega za občutljivo kožo, ki zmanjšuje iritacije, mehča in ščiti pred draženjem.

Lahka, hitro vpojna krema za občutljivo mešano kožo, ki je primerna kot dnevna in nočna nega. Stabilizira naravni lipidni plašč kože in zagotavlja intenzivno vlaženje.

Weleda mandljev vlažilni izdelek krepi zaščitno funkcijo občutljive kože in ščiti pred morebitnimi vplivi okolja.

Za zdravo radiantno kožo in po naravi bolj občutljivo kožo obraza.

Naravni zaščitni plašč kože je ohranjen in še bolje utrjen, naravno ravnoveje kože pa je še izboljšano. Mleko kože ne masti in je idealen kozmetičen izdelek v primeru kasnejšega nanosa dekorativne kozmetike. Ko površino kože očistite z mlekom Weleda bo ta prijetno mehka in očiščena ter pripravljena za nadajnjo nego.

Prednosti kozmetičnega izdelka

  • ne vsebuje barvil
  • vsebuje le naravne sestavine
  • ne vsebuje umetnih dišavnih dodatkov
  • brez konzervansov
  • izdelek je dermatološko testiran
  • ne povzroča kožnih alergij

Uporaba Weleda mandljevega mleka

Mleko nanesite zjutraj in/ali zvečer, nanesite ga s pomočjo vate ali s prijetno masažo s pomočjo prstnih blazinic. Mleko nanesite na sam obraz, dekolte in po potrebi tudi na vratni predel. S prijetnimi krožnimi gibi mleko vtrite v kožno površino oziroma ga razporedite po obrazu.

Nanos je nato potrebno tudi odstraniti in sicer s toplo/mlačno vodo. Odstranjujete lahko tudi z navlaženo kozmetično blazinico.   

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov