Weleda nežno čistilno mleko, 100 mL

Weleda nežno čistilno mleko je kozmetičen izdelek, ki čisti vašo kožo ter je ne izsuši. Weleda nežno čistilno mleko je kozmetičen izdelek, ki čisti vašo kožo ter je ne izsuši.
8567 8567

Ocene in mnenja

Opis

Weleda nežno čistilno mleko je kozmetičen izdelek, ki čisti vašo kožo ter je ne izsuši.

Primernost izdelka in njegove prednosti

  • primerno za normalno do suho kožo
  • kožo aruje ter jo zaščiti
  • vsebuje le naravna eterična olja
  • izdelek primeren za odstranjevaje ličil vseh vrst

Kremasto čistilno mleko očisti pore ter jih intenzivno regenerira. Odstranjuje vse nečistote, je nžna formulacija, vendar je povzroči poškodb zaščitne plasti kože.

Nežno negovalno čistilno mleko neguje površino kože obraza, jo regenerira, prijetno navlaži ter oplemeniti z vidnjem divjih vrtnic ter prijetnega irisa. Kremasta tekstura tega losjona je primerna tudi za odstranjevanje nečistot na površini kože obraza, med drugim tudi odstranjuje dekorativna sredstva.

Uporaba Weleda čistilnega mleka

Manjšo količino mleka nanesite na željeni predel kože, najbolje s pomočjo čistilne blazinice - najbolje, da je to čistilna bombažna blazinica. činek čistilnega mleka je okrepljen s poživljajočo vodo za obraz. Koža je na občutek sveža in mehka in je optimalno pripravljena na nadaljno individualno nego. Primerno za vegane.

Kako odstraniti ličila?

Ličila je od časa do časa izjemno težko odstraniti - v ta namen po potrebi uporabite mandljevo negovalno olje s pomočjo katerega boste lipofilne nečistote enostavneje odstranili in očistili.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Drugi dan

Zjutraj se morda počutite oslabljene in imate po obrazu celo nekaj lis, če vam primanjkuje spanca. Ne skrbite, to je v resnici znak, da se vaše telo razstruplja. Z uporabo metode za suho ščetkanje kože si podarite zgodnjo jutranjo nego za prebujanje celega telesa, preden skočite pod mlačno prho. Umijte si lase in nanje nanesite balzam, preden si oblečete udobna oblačila.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov