Thymuskin Forte šampon

Thymuskin Forte šampon je preprarat namenjen vsem tistim, ki imajo težave z lasiščem, prekomernim izpadanjem las in tudi vsem tistim, ki ne najdejo ustreznega šampona za učinkovito nego las.
23699 23699
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Thymuskin Forte šampon je preprarat namenjen vsem tistim, ki imajo težave z lasiščem, prekomernim izpadanjem las in tudi vsem tistim, ki ne najdejo ustreznega šampona za učinkovito nego las.

Visoka koncentracija aktivnih sestavin (predvsem timusa) poskrbi, da so lasje in lasišče obnovljeni, njihovca rast pa je optimizirana.
Preventivna nega lasišča je izrednega pomena predvsem v času, ko opazite prve znake izpadanja las in slabljenja lasih mešičkov.
Šibki in nesijoči lasje so le še preteklost, s proizvodom Thymuskin Forte boste rešili tudi ta problem.

Šampon Thymuskin Forte vsebuje naravne in ekološke sestavine ter ostale komponente, katerih pH je prilagojen lasišču.
Linija Thymuskin Forte je tako specifično bolj primerna za ljudi z občutljivim lasiščem in lasmi, ki so prekomerno mastna oziroma ekstremno suha.

Thymuskin izdelki - splošno

- Thymuskin izdelki so varni za uporabo (več kot 10 let klinično testirani) in ne vsebujejo komponent, ki bi delovale iritirajoče (ni negativnih stranskih učinkov),

- Thymuskin izdelke lahko uporabljamo za nego lasišča pri različnih oblikah izpadanja las pri moških, ženskah in otrocih,

- tretmaji Thymuskin delujejo ugodno na mirujoče (še vedno žive)  lasne čebulice in s tem pospešijo rast tudi novih las. Normalizira se prekomerno izločanje sebuma (rešujejo seborejo) in odpravljajo težave s prhljajem.

Thymuskin proizvodi spodbujevalno deluje na rast las, njhova maksimalna učinkovitost pa se izkaže že po 3 do 12-tih mesecih uporabe. Dosledna in pravilna uporaba je absolutno potrebna za visoko stopnjo uspeha.

Priloge

Sestavine

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SOYAMIDE DEA, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM COCOYL HYDROLYZED SWEET ALMOND PROTEIN, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, HYDROLYZED SILK, SYNTHETIC THYMUS HYDROLYSATE, BHT, BUTYLENE GLYCOL BREZ DODANIH PARFUMOV, PREZERVATIVOV IN SILIKONOV.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thymuskin Thymuskin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede