Weleda olje za dojenčkov trebušček, 50 mL

Weleda olje za dojenčkov trebušček je kozmetični izdelek, ki intenzivno neguje ter sprošča razpoloženje vašega otroka. Weleda olje za dojenčkov trebušček je kozmetični izdelek, ki intenzivno neguje ter sprošča razpoloženje vašega otroka.
546801 4516

Ocene in mnenja

Opis

Weleda olje za dojenčkov trebušček je kozmetični izdelek, ki intenzivno neguje ter sprošča razpoloženje vašega otroka.

Weledino olje je prilagojeno negi predelov dojenčkovega trebuščka, ki deluje pomirjajoče, mamina roka pa dojenčka prijetno tolaži ter deluje sproščujoče. Mešanica pomirjajočih olj tako vsebujejo mešanico sledečih: majaronovo eterično olje, eterično olje kardamoma ter kamilice, ki daje prijeten vonj v kombinaciji, otroka pa pomiri ter razneži njegove čute.

Mnogi dojenčki še nimajo v popolnosti razvit prebavni sistem, kar pomeni, da potrebujejo vso podporo staršev. Pogosto se zgodi, da ima otrok kolike, predvsem pri prehranjevanju otroku trebušček pogosto ne da miru, zato se pogosto zbuja in potrebuje mamino bližino.

Nežna masaža vpredvsem na predelu trebuščka otroka prijetno negujejo, prijetno lajšajo vse skrbi in navdahnejo prostor s prijetnimi aromami. Redna uporaba kozmetičnega olja pripomore k temu, da vaš otrok najde ritem, ki mu bo ustrezal ter povrnil njegov vsakdan na pravo pot.

Delovanje in uporaba Weleda olja za dojenčkov trebušček

Dojenčka prijetno pomiri ter navdahne njegove čute, da lažje zaspi in postane miren.

Pri masaži vedno pripravite vse kar je potrebno za prijetno nego vašega otroka - poskrbeti je potrebno, da vaše roke niso mrzle, okolje okoli otroka pa mora biti prav tako toplo, saj bo le tako vaš otrok sproščen. Na dlani ogrejemo malo WELEDA olja za dojenčkov trebušček in ga rahlo vtiramo okrog popka v smeri urinega kazalca.

Otrok bo ob prijetni in čutni masaži povsem pozabil na neprijetno ščemenje v želodčku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Weleda Weleda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov