Wellion Calla Dialog merilnik sladkorja v krvi, 1 merilnik

Wellion Calla Dialog merilni sistem za glukozo omogoča enostaven in zanesljiv nadzor ravni glukoze. Wellion Calla Dialog merilni sistem za glukozo omogoča enostaven in zanesljiv nadzor ravni glukoze.
26914 26914

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Wellion Calla Dialog merilni sistem za glukozo omogoča enostaven in zanesljiv nadzor ravni glukoze v krvi tudi slepim in slabovidnim ljudem. Prednost ne-kodiranja omogoča enostavno in natančno merjenje glukoze v krvi.

V kolikor potrebujete tudi lističe, jih naročite na povezavi: Wellion Calla

Pakiranje: 1 set

Rezultati merjenj z merilnikom Calla Dialog so jasno povedani s pomočjo glasovne funkcije in so dodatno prikazani z velikimi številkami na zaslonu.

Na izbiro imate angleški ali nemški  jezik. Zaradi jasnega črkovanja in enostavnih, kratkih stavkov je Wellion Calla Dialog lahko razumeti in je zato enostaven za uporabo. Poleg tega lahko uporabnik nastavi alarme, ki ga opozorijo na njegovo kontrolo glukoze v krvi.

Zadnjih 300 rezultatov merjenj je shranjenih v spomin z datumom in časom, kar olajša in optimizira zdravljenje sladkorne bolezni  diabetikom, njihovim sorodnikom in zdravstvenim delavcem.

1 komplet Wellion Calla Dialog vsebuje

- Merilnik Wellion CALLA Dialog
- 10 merilnih lističev Wellion CALLA
- 10 Wellion sterilnih  lancet
- Wellion prožilna naprava
- Prenosna torbica
- Priročnik za uporabo
- Kratka navodila za uporabo

Prednost merilnega seta Wellion CALLA Dialog je tudi prikaz povprečja rezultatov za zadjih 7, 14 in 30 dni. To je izrednega pomena, saj si s povprečnimi vrednostmi precej lažje interpretiramo povišane ali morebiti prenizke koncentracije glukoze v krvi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wellion Wellion
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja