Wellion Calla testni lističi za glukozo, 10 testnih lističev

Wellion Calla so testni lističi vrhunskega kvalitetnega razreda. Wellion Calla so testni lističi vrhunskega kvalitetnega razreda.
921602 23423

Ocene in mnenja

Opis

Wellion Calla so testni lističi vrhunskega kvalitetnega razreda. Merjenje z Wellion Calla testnimi lističi je enostavno ter zanesljivo in povsem primerljivo z izsledki laboratorijskih pregledov krvnih koncentracij.

Wellion Calla merljivi lističi so primerni za enostavno rokovanje tudi z najokornejšimi rokami. Priročna velikost testnih lističev je primerna za normalno rokovanje, enostavno shranjevanje testtnih lističev v posodici.

Zgornjo in spodnjo stran lističa enostavno razlikujejo tudi slepi ali bolniki z okvaro vida. Konica, kjer se kri vsrka v reakcijsko območje pa je zaradi dimenzije lističa dovolj daleč od merilnika, s čimer se prepreči kontaminacija merilnika s krvjo.

Wellion Calla testni lističi so narejeni na visokotehnološki ravni.
Glukoza oksidaza je encim, ki je del reakcijskega sistema v lističu. Le ta reagira z glukozo v krvi na zelo specifičen način. V tej reakciji se ustvari določena količina električnega toka, ki se izračuna in pretvori v  vsebnost glukoze v krvi, prikazane na zaslonu Calla merilnika.

Sodobni merilni lističi Wellion Calla niso kodirani, njihova natančnost merjenja je visoka, kar je pomembno pri eliminaciji napak pri samem postopku merjenja.

Testni lističi so uporabni z vsemi Wellion CALLA merilniki glukoze v krvi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wellion Wellion
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov