Wellion Safety Lancets varnostne lancete, 200 lancet

Wellion SafetyLancets – varnostne lancete so sterilne lancete za enkratno uporabo namenjene preprečevanju poškodb z injekcijskimi iglami.
22364 22364

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Wellion SafetyLancets – varnostne lancete so sterilne lancete za enkratno uporabo namenjene preprečevanju poškodb z injekcijskimi iglami in s tem preprečevanju okužb pri takšnih poškodbah v vsakdanji klinični praksi in zdravstvenem varstvu..

Wellion SafetyLancets so sterilne lancete za enkratno uporabo namenjene preprečevanju poškodb z injekcijskimi iglami in s tem preprečevanju okužb pri takšnih poškodbah v vsakdanji klinični praksi in zdravstvenem varstvu.

Wellion SafetyLancets zagotavljajo varen in nežen odvzem kapilarne krvi in s tem zmanjšano bolečino za bolnika pri vbodu zaradi zmanjšanja vibracij in ultra ostre lancete. Struktura Wellion Varnostnih lancet je zasnovana tako, da igla ni vidna in je vedno (pred in po vbodu) skrita v plastičnem ohišju. Tako se izognemo nevarnosti poškodb.

Wellion SafetyLancets zato zagotavljajo maksimalno zaščito uporabnikov in pripomorejo k zmanjšanju nevarnosti poškodb zdravstvenega osebja. Aktivacija pri stiku zagotavlja, da samo pacient pride v stik z iglo.

Lanceta se aktivira ob neposrednem pritisku na želeno mesto vboda in se sprosti z rahlim pritiskom mehanizma sproščanja. Pravilna razdalja med lanceto in kožo, je zato vedno zagotovljena. Telo lancete se uporablja kot ročaj, pritisk na gumb za sprostitev zato ni potreben. Mehanizem, ki je sestavljen iz dveh vzmeti, potisne lanceto v kožo in potegne iglo takoj po vbodu nazaj v ohišje. Ponovno sproščanje varnostne lancete tako ni možno.

Igla

28G

23G

Globina

1,8 mm

2,2 mm

Vzorec

≤ 10 mikrolitrov

30 – 70 mikrolitrov

Idealno za

Tenka koža, otroci

Debela koža

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wellion Wellion
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja