x
Vse kategorije
Winter Bioferment 20, 20 kapsul
Winter Bioferment 20, 20 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Winter Bioferment 20, 20 kapsul

Proizvajalec: Winter
Winter Bioferment 20 je učinkovito prehransko dopolnilo, ki koristi vašemu črevesju.
Cena: 15,50 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Farmacevtska oblika kapsule
Tip izdelka kapsule, Prehransko dopolnilo

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Winter Bioferment 20 je učinkovito prehransko dopolnilo, ki koristi vašemu črevesju.

Prednosti Bioferment kapsul

  • preprosto za uživanje
  • v obliki kapsul
  • z dodanimi vitamini
  • brez glutena in laktoze
  • s sladili
  • ne vsebuje GSO in mlečnih derivatov

Delovanje in aktivne sestavine Bioferment 20

V našem črevesju je veliko različnih vrst bakterij, ki načeloma ne povzročajo pretiranih težav ter bolezni. Mnoge izmed njih so pravzaprav zelo pomembne za ohranjanje normalnega delovanja našega črevesja. Če se poruši ravnovesje med dobrimi in slabimi bakterijami, pa lahko pride do nevšečnosti in nekaterih težav v prebavilih. Z zadostno količino dobrih mlečnokislinskih bakterij se uravna naša črevesna mikrobiota in se onemogoči pretirano razmnoževanje bakterij, ki bi nam lahko škodile.

V prehranskem dopolnilu Bioferment 20 so združene žive mlečnokislinske bakterije, fruktooligosaharidi in vitamini. Prehransko dopolnilo je zelo koristno za črevesno floro in je ne draži, saj ne vsebuje glutena ali laktoze, ki povzročata težave pri velikem deležu prebivalstva.

Ker lahko mikrobioto porušimo na različne načine, je smiselno, da redno ohranjamo primerno razmerje med dobrimi in slabimi bakterijami. Prav vsaka kapsula prehranskega dopolnila Bioferment 20, vsebuje 8 milijard mlečnokislinskih bakterij.

Za dodatno učinkovitost prehranskega dopolnila Bioferment 20 poskrbi tudi široka paleta vitaminov iz skupine B. Prisoten je vitamin B1, za katerega je znano, da prispeva k normalnemu delovanju srca. Hkrati pa pripomore tudi k normalni energijski presnovi ter prispeva k normalni psihološki funkciji kin k normalnem delovanju živčnega sistema. Vitamin B3 ali niacin prispeva k normalni energijski presnovi in k vzdrževanju normalne kože. Med drugim pa pripomore tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti in takšen učinek ima tudi prisotna pantotenska kislina.

K normalnemu delovanju imunskega sistema in k normalnemu tvorjenju rdečih krvnih celic prispevata vitamina B6 in B12. Vitamin B6 pripomore tudi k normalni presnovi beljakovin in glikogena ter homociteina in k normalni sintezi cisteina. Vitamin B12 pa skupaj z vitaminom B6 prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Prisoten folat pripomore k normalni sintezi aminokislin, hkrati pa folati prispevajo tudi k normalnemu delovanju imunskega sistema.

V prehranskem dopolnilu je tudi Aloe vera, ki s svojimi pozitivnimi učinki pripomore k naravni obrambi in prispeva tudi k zdravju prebavil ter deluje kot antioksidant (On Hold Botanicals). Prisotne pa so tudi mlečno kislinske bakterije, Bifidobacterium lactis BL-04, Lactobacillus acidophilus LA-14, Lactobacillus plantarum LP-115, Lactobacilus paracasei LPC-37, ki so združene v učinkovito mešanico.

Tabela sestavin

 Povprečna vsebnost v priporočenemu dnevnemu odmerku 1 kapsula  PDV/RDA* (%
 Fruktooligosaharidi   50 mg  
 Aloja   50 mg  
 Niacin  2,40 mg 15%
 Pantotenska kislina   0,9 mg 15%
 Beta glukani   0,5 mg  
 Vitamin B6 0,21 mg 15%
 Vitamin B1  0,28 mg  15%
 Folat   30 µg 15%
 Vitamin B12   0,45 µg 18%
 Žive mlečno kislinske bakterije  2000 mlrd. cfu**  
(Bifidobacterium Lactis BL-04 Lactobacillus Acidophilus LA-14 Lactobacillus Plantarum LP-115 Lactobacilus Paracasei LPC-37)     
 Sporogeni sev 6000 mlrd. cfu**  
 (Bacillus coagulansLAB-ATCC 7050)    

*PDV-Priporočen dnevni vnos za odrasle (Uredba (EU) št. 1169/11) **cfu - enote, ki tvorijo kolonije bakterij (Colony forming units)

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena kapsula.

Najboljši učinek prehranskega dopolnila Winter Bioferment boste dosegli, če upoštevate navodilo in eno kapsulo dnevno zaužijete nemudoma po glavnem obroku.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Farmacevtska oblika kapsule
Tip izdelka kapsule, Prehransko dopolnilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.