Yasenka Skinage Collagen Premium kolagen tekočina, 250 mL

Yasenka Skinage Collagen Premium kolagen tekočina je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno s kvalitetnim kolagenom in dobro biološko uporabno hialuronsko kislino. Yasenka Skinage Collagen Premium kolagen tekočina je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno s kvalitetnim kolagenom in dobro biološko uporabno hialuronsko kislino.
933422 24277

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Yasenka Skinage Collagen Premium kolagen tekočina je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno s kvalitetnim kolagenom in dobro biološko uporabno hialuronsko kislino. 

Mešanica kolagena in hialuronske kisline omogočata

  • visoko biološko uporabnost obeh sestavin
  • izredno visoko absorbcijo sestavin

Hialuronska kislina je zelo pomemben sestavni del podkožja, z leti in s staranjem pa se produkcija omenjenih sestavin zmanjša.

Prehranskemu dopolnilu pa je dodan še Cink in vitamin B3, oba učinkovito prispevata k vzdrževanju normalne strukture in videza zdrave kože, las in nohtov. Lasje se tako sčasoma ne cepijo in so bolj trpežni, dočim se nohti prav tako ne cepijo in ne lomijo več. 

Uporaba Yasenka Skinage Collagen tekočine

Priporočamo, da odmerite po eno ampulo prehranskega dopolnila, kar ustreza 25 mL odmerku. Izdelek pred uporabo dodobra pretresite, po potrebi pa vsebino ampule razredčite v soku, sadnem napitku ali denimo smoothiju. 

Vsebnost sestavin prehranskega dopolnila

Sestavina dopolnila vsebnost v 25 mL odmerku %PDV*
Kolagen 5000 mg /
Hialuronska kislina 100 mg /
C vitamin 100 mg 125
Cink 10 mg 100
B3 vitamin 16 mg 100

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine prehranskega dodatka

Prečiščena voda; hidroliziran morski kolagen (ribji); natrijev hialuronat; L-askorbinska kislina; aroma pomaranče; cinkov glukonat; konzervans: kalijev sorbat; nikotinamid.

Alergeni: možni so alergeni, ki izvirajo iz rib. 

Opozorila ob jemanjui dopolnila:
Shranjevati nedosegljivo otrokom in sicer na varnem mestu. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Yasenka Yasenka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov