Zeliščna vitaminska krema Sanobella

Vitaminska krema Sanobella pospešuje regeneracijo kože, povečuje njeno elastičnost ter ji s tem daje svež in mladosten videz. Vitaminska krema Sanobella pospešuje regeneracijo kože, povečuje njeno elastičnost ter ji s tem daje svež in mladosten videz.
469971 15464

Ocene in mnenja

Opis

Namen

Poleg zeliščnih izvlečkov v kremi so v edinstveni sestavi prisotni tudi vitamini, še posebno vitamina A in E. Znano je, da upočasnjujeta proces staranja kože in nastajanja gub. Mandljevo olje je klasično olje s srednjo vsebnostjo maščobe. Zelo dobro deluje na kožo, gladi in neguje tudi mastno kožo in daje občutek mehkobe.

Krema je primerna za suho in normalno kožo, dobro pa jo prenašajo vsi tipi kože.

Način uporabe

Kremo uporabljajte kot dnevno ali nočno nego.

Sestava

Vrtnica; (lat. Rosa flos)
Cvetove vrtnic že od nekdaj uporabljajo v kozmetiki kot lepotilno sredstvo. Njene učinkovine zelo ugodno delujejo na kožo, predvsem ne povzročajo neprijetnih reakcij.

Plahtica; (lat. Alchemilla Vulgaris herba)
Navadna plahtica je bila vedno cenjeno regenerativno sredstvo.

Kumarica; (lat. Cucumis Sativus fructus)
Za nego kože obstaja komajda katero boljše naravno sredstvo od svežega kumaričnega soka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Šolar bi namreč težko našel smisel svojega delovanja v poslušnosti in podrejanju, saj ga že genetska oprema in notranji nemir silira v svojeglavost. Prestrog in preveč tog vzgojitelj mu nenehno striže peruti in onemogoča rast, nemara iz strahu, da ga bo prerasel. S tlačenjem v kalupe pa v šolarju ubije zvedavost, igrivost, bistroumnost, šaljivost in druge lastnosti, ki jih je Ivan Cankar tako slikovito opisal v »enajsti šoli pod mostorn«. Tam so bili otroci srečni in svobodni, ker ni bilo strahov, zapovedi in pritiskov od zunaj. Če hočete osrečiti šolarja, mu z učenjem potrpežljivosti okrepite hrepenenja in dovolite, da jih ob pravem času in na pravem mestu zadovolji. Dovolite mu torej, da si sam poišče smisel in srečo.

Načrtovanje dejavnosti (strategija)

Načrtovanje lahko pomeni korak v prihodnost, lahko zastoj v oblakih. Šolar naj se zato dela loti od začetka. Mora pa začeti, ne le sanjariti, čeprav je načrte najprej oblikoval v dornišljiji.

Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja