Zeliščni losjon Labial

Losjon Labial se uporablja za nego ustnic in v primeru nevšečnosti na ustnicah, v ustni votlini, na jeziku, na koži ter pri pikih žuželk in klopov. Losjon Labial se uporablja za nego ustnic in v primeru nevšečnosti na ustnicah, v ustni votlini, na jeziku, na koži ter pri pikih žuželk in klopov.
911429 15458

Ocene in mnenja

Opis

Namen

Losjon Labial je nepogrešljiv pri negi ustnic in v primeru drugih nevšečnosti v ustni votlini, na ustnicah, na jeziku, na koži ter pri pikih žuželk in klopov.

Način uporabe

Losjon nanesete večkratno na dan na prizadeta mesta.

Vsebina

Šentjanževka; (lat. Hypericum Perforatum herba)

Arnika; (lat. Arnica Montana flos)

Ognjič; (lat. Calendula Officinalis flos)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Najboljši način izpeljave neke dejavnosti pa omogoča izkustveno učenje, ki hkrati povezuje izobraževanje, delo in osebnostni razvoj. Če šolar novo znanje prevzame preko asimilacije, ostane z njim v zdravi konfluenci, saj postane sestavni del njegove osebnosti. Odnos do novega pa je spremenljiv, vedno na prepihu novih možnih spoznanj - tako kot osebnost. Introjicirana znanja niso tako čvrsto vezana na osebnost, zato so toga, nejasna in se slabo povezujejo (asociirajo) z novimi izzivi. Šolarja bolj hromijo kot bogatijo, saj so »narnetana«, na silo stlačena skupaj in brez jasne medsebojne ?povezave. Za vzdrževanje takega znanja porabi šolar oz. »piflar- več energije, se hitreje utruja in je psihofizično manj učinkovit.

Asimilacija novih znanj je vezana na spreminjanje starih, sicer ne bi bilo nobenega učinka. Sprememba pa ne nastaja počasi, ampak šine naenkrat, vendar šele takrat, ko je šolar oz. mladostnik nanjo pripravljen. Če novega znanja ni pripravljen sprejeti, ga pač ne bo imel; samo od sebe ne pride v glavo, mora si ga želeti.

Ta način učenja šolarju omogoča, da je novo znanje preobrazba dosedanjih izkušenj.

Če ga vključim v samouravnavanje, se način izvedbe neke učne dejavnosti nanaša na štiri pojme, ki jih prikazujem ob že znani krivulji.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bio-Pharma Bio-Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja