Zeliščno olje 31, 100 mL

Olje ne vsebuje alkohola ne masti in se hitro suši. Olje ne vsebuje alkohola ne masti in se hitro suši.
2022-01-19 20,04 €

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
3+ 19,58 €
561355 3553

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ljubo **** 12. 09. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Zeliščno olje 31 je primerno za

-masažo: masirajte prizadeta mesta z nekaj kapljicami zeliščnega olja, ki ste ga predhodno raztopili v baznem olju (mandljevi, jojobino olje) pred in po telesnem naporu
 
-osvežilno za noge: utrujene noge masirajte z nekaj kapljicami olja, ki ste ga raztopili v baznem olju
 
-lasišče: nanesite 7 kapljic olja na lasišče ter z masiranjem vtrite
 
-po britju
-kot dodatek kopelim
-za osvežitev prostora
 
Olje ne vsebuje alkohola ne masti in se hitro suši.

Zeliščno olje 31 je čaroben in visoko cenjen koncentrat namenjen počasnemu nanašanju v kapljicah. Koncentrat venomer razredčite in šele nato nanesite na povšrino kože obraza.

Izdelek ni primeren za dojenčke ali otroke do tretjega leta starosti, saj lahko v določenih redkih primerih deluje tudi alergeno na nežno otroško kožo.

Kako uporabiti izdelek Zeliščno olje 31?

Zeliščno olje 31 nanašajte na površino telesa po vsakem telesnem naporu. Hladilni učinek zeliščnega olja je kakor nalašč za vse ki se profesionalno ukvarjajo z telesno vadbo in športnimi aktivnostmi, ki intenzivno segrejejo mišice.

Poskrbite, da Zeliščno olje 31 ne pride v kontakt s sluznico ali s poškodovano kožo telesa.

Zeliščno olje 31 je primerno kot nosne inhalacije in prehrevanje in sicer raztopino olja pripravite tako, da v 1 L vode, ki jo segrejete do vrelišča dodajte do 10 kapljic olja 31. Olje 31 je mogoče dodajati tudi v kopeli, za razbremenitev mišic ter regeneracijo vaše kože. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v kolku

Kolčni sklep je velik in zelo obremenjen sklep. Sestavljata ga glavica kolka in sklepna ponvica kolčnica (acetabulum). Pokrit je z debelim slojem mišic, ovija pa ga močna sklepna ovojnica, pripeta na rob acetabula, na stegnenici pa ovija cel vrat. Krepijo jo trije močni ligamenti vezi, ki se pripenjajo na kosti medenice: črevnico, sramnico, sednico. Leti omogočajo stoj o brez dela mišic ter veliko gibljivost kol čnega sklepa. Gibi, ki jih lahko izvedemo v kolku, so skrčenje (fleksija), iztegnitev (ekstenzija), odmik (abdukcija), primik (addukcija) ter zunanja in notranja rotacija. Bolečina v kolku se kaže kot bolečina v dimljah, ki se širi po ste gnu navzpred in navzdol do kolena, lahko pa še navzad v zadnjično mišico. Bolečina je trgajoča, stalna, lahko je neznosna. Bolečina na zunanji strani stegna v višini kolka, ki jo bolniki zmotno povezujejo s kolčnim sklepom, je praviloma povezana s tendinitisom tega dela stegna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja