Zeliščno olje 31, 100 mL
Zeliščno olje 31, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Zeliščno olje 31, 100 mL

Proizvajalec: Neopredeljen
Olje ne vsebuje alkohola ne masti in se hitro suši.
Cena: 20,04 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje
Vsebujeolje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Zeliščno olje 31 je primerno za

-masažo: masirajte prizadeta mesta z nekaj kapljicami zeliščnega olja, ki ste ga predhodno raztopili v baznem olju (mandljevi, jojobino olje) pred in po telesnem naporu
 
-osvežilno za noge: utrujene noge masirajte z nekaj kapljicami olja, ki ste ga raztopili v baznem olju
 
-lasišče: nanesite 7 kapljic olja na lasišče ter z masiranjem vtrite
 
-po britju
-kot dodatek kopelim
-za osvežitev prostora
 
Olje ne vsebuje alkohola ne masti in se hitro suši.

Zeliščno olje 31 je čaroben in visoko cenjen koncentrat namenjen počasnemu nanašanju v kapljicah. Koncentrat venomer razredčite in šele nato nanesite na povšrino kože obraza.

Izdelek ni primeren za dojenčke ali otroke do tretjega leta starosti, saj lahko v določenih redkih primerih deluje tudi alergeno na nežno otroško kožo.

Kako uporabiti izdelek Zeliščno olje 31?

Zeliščno olje 31 nanašajte na površino telesa po vsakem telesnem naporu. Hladilni učinek zeliščnega olja je kakor nalašč za vse ki se profesionalno ukvarjajo z telesno vadbo in športnimi aktivnostmi, ki intenzivno segrejejo mišice.

Poskrbite, da Zeliščno olje 31 ne pride v kontakt s sluznico ali s poškodovano kožo telesa.

Zeliščno olje 31 je primerno kot nosne inhalacije in prehrevanje in sicer raztopino olja pripravite tako, da v 1 L vode, ki jo segrejete do vrelišča dodajte do 10 kapljic olja 31. Olje 31 je mogoče dodajati tudi v kopeli, za razbremenitev mišic ter regeneracijo vaše kože. 

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Bolečine v kolku

Kolčni sklep je velik in zelo obremenjen sklep. Sestavljata ga glavica kolka in sklepna ponvica kolčnica (acetabulum). Pokrit je z debelim slojem mišic, ovija pa ga močna sklepna ovojnica, pripeta na rob acetabula, na stegnenici pa ovija cel vrat. Krepijo jo trije močni ligamenti vezi, ki se pripenjajo na kosti medenice: črevnico, sramnico, sednico. Leti omogočajo stoj o brez dela mišic ter veliko gibljivost kol čnega sklepa. Gibi, ki jih lahko izvedemo v kolku, so skrčenje (fleksija), iztegnitev (ekstenzija), odmik (abdukcija), primik (addukcija) ter zunanja in notranja rotacija. Bolečina v kolku se kaže kot bolečina v dimljah, ki se širi po ste gnu navzpred in navzdol do kolena, lahko pa še navzad v zadnjično mišico. Bolečina je trgajoča, stalna, lahko je neznosna. Bolečina na zunanji strani stegna v višini kolka, ki jo bolniki zmotno povezujejo s kolčnim sklepom, je praviloma povezana s tendinitisom tega dela stegna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Kronično vnetje žrela - težava že par mesecev!

Vprašanje stranke: Pozdravljeni, na Vas se obračam, ker me že par mesecev muči kronično vnetje žrela. Poskusila sem že z veliko zdravili (Strepsils, grenki bonboni, grgranje kamilic, žajblja, itd.), vendar mi nič kaj dosti ne pomaga. Pazim... preberi več...

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaolje
Vsebujeolje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.