3x silicea balzam, 200 mL + GRATIS torba

<p>Čvrsta koža, močni lasje &amp; nohti, vezivno tkivo.</p>

Čvrsta koža, močni lasje & nohti, vezivno tkivo.

550001#3 10190

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Čvrsta koža, močni lasje & nohti, vezivno tkivo

Silicij je sestavni del vseh živih organizmov, tako rastlin, kot tudi živali. Je nujno potreben človeškemu telesu, najdemo pa ga v pljučih, črevesju in krvi. Silicij daje strukturo nohtom, lasem, koži, vezivnemu tkivu, tetivam in kitam.

Originalni Silicea balzam je koloidni preparat iz naravnega silicija. V njem so mikroskopski delci silicija fino razporejeni v vodi, tako da ima obliko gela.

Originalni Silicea balzam je pripravljen iz kvarčnih kristalov in ponuja silicij v eni izmed najčistejših in najbolj učinkovitih oblik.

Lepota od znotraj

Gel silicijeve kisline vsebuje silicij, ki je sestavni del vezivnega tkiva in je nujen za izgradnjo celic.

Preskrba našega organizma s silicijem pa postaja s staranjem čedalje slabša. Ob pomanjkanju silicija, koža, kolagen, vezivno tkivo v arterijah, kosti in hrustanec postanejo krhki. Temu se lahko izognemo tako, da zaloge silicija neprestano obnavljamo. Zaradi tega je redno uživanje silicijevega gela bistvenega pomena.

V koloidni obliki je silicijeva kislina homogeno in fino razporejena v vodi, kar dosežemo s pomočjo posebnega postopka. S tem tudi preprečimo akumulacijo molekul v večje skupke. Zelo majhne molekule silicijeve kisline z lahkoto prehajajo skozi črevesno steno in v primerni količini dosežejo vezivno tkivo, še posebej hitro rastoče celice, ki neprestano obnavljajo strukturo kože, las in nohtov.

Proces regeneracije traja štiri tedne, zato moramo biti potrpežljivi.

Dolga doba, preden so vidni rezultati ima zelo preprost vzrok. Preden noht zraste za celotno dolžino traja pol leta, regeneracija kože traja približno 28 dni, lasje pa zrastejo približno 1 cm na mesec.

Uporaba Silicea balzama z biotinom

Plastenko pred uporabo dobro pretresite! 1 merilno žlico (15 ml) gela vmešajte v vodo ali sok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Materina hčerka (16): »Tudi jaz sem hotela reči, da naša skupnost ne deluje najboljše. Mi (otroci) se, takoj ko pridemo domov, zatečemo v svoje sobe. Dol pridemo le na kosilo ali večerjo ali da pomagamo pri kuhanju, sicer pa pravzaprav nikoli nismo tam, razen kadar si pridemo iskat kaj za jest. In to se mi zdi malo škoda. Čeprav sem se zdaj že navadila na to. Potem pa so res vsa ta pravila: morda jih res ni tako veliko, toda pri večini se mi zdi, da bi moralo delovati tudi sicer, brez pravil.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hübner Hübner
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede